Wie houdt er nou niet van McDonalds en loaded fries!? Helaas verkoopt het fastfood restaurant nog geen loaded fries, maar volgens TikTok kan je het makkelijk zelf maken.

loaded fries

Zo maak je het

Het is heel simpel. Wat je nodig hebt, is een grote friet, een cheeseburger, chickentenders of kipnuggets, saus naar keuze en een bakje waar je alles in kan doen. Als eerst doe je de frietjes in een bakje, daarna maak je van de chickentenders of kipnuggets kleine stukjes en dat doe je vervolgens bij de friet. Van de derde stap gaan je handen best vies worden, dus zorg er voor dat je servetten bij de hand hebt. Maak de cheeseburger open en maak van het vlees en kaas kleine stukjes.

Zet de deksel op het bakje en schudden maar! Als laatste stap doe je de saus naar keuze erbij en dan kan je nog een keer schudden. Tadaa, nu heb je zelfgemaakte loaded fries van de McDonalds. TikTokker @athomewithisabel heeft het voor ons uitgeprobeerd. In de video laat ze stap voor stap zien hoe je de loaded fries maakt.

@athomewithisabel Mcdonald loaded fries 🍟🍔✨🙈 #mcdonalds #mcdonaldshacks #mcdonaldloadedfries #fypシ #voorjou #vjp #voorjoupagina #fypシ゚viral #foryoupage #loadedfries ♬ origineel geluid – ISABEL 🌷🌈🪐🫧✨

Uit de reacties blijkt dat niet alleen wij enthousiast zijn over dit idee. “Nu heb ik ook trek in maccie” en “Dit moet ik proberen!!” klinkt het in de comments. Ga jij dit ook proberen?

McDonalds nieuwe items

Heb je nu ook zo’n zin gekregen in McDonalds? Goed nieuws, want McDonalds heeft nieuwe items aan het menu toegevoegd. We kunnen nu niet alleen van de honingmosterd wrap genieten, maar nu ook van de McWrap Greek. In de nieuwe McWrap zit onder andere witte kaasblokjes, een Greek salsa en een frisse yoghurtsaus. Ook verkrijgbaar in een vegatarische variant.

En van deze heerlijke wrap, is er ook een burger verkrijgbaar, namelijk de Homestyle Crispy Chicken Greek. Ook op deze burger zitten witte kaasblokjes, een Greek salsa en een frisse yoghurtsaus. Hoe lekker!? Natuurlijk kan een toetje nooit ontbreken. Vanaf nu kan je ook een McFlurry halen met Maltesers. Ook is er weer een nieuwe smaak milkshake: de Milkshake Tropical.