Lukt het je maar niet om een leuke boy (of vrouw) tegen te komen via dating app Happn? Het ligt gewoon aan de locatie. Woon je in Amsterdam en denk je telkens dat juist plekken zoals Centraal Station en de Dam, waar het dagelijks stervensdruk is, de plekken zijn om heel veel matches te krijgen, think again.  Er is een ander gebied in Amsterdam wat de meeste Happn-dates oplevert.

daten Amsterdam Happn FEM FEM

Waar je moet wezen

Met meer dan duizenden bezoekers per uur is het natuurlijk logisch dat je zou denken aan een Centraal Station of de Dam maar niets is minder waar want volgens Happn is het juist zakendistrict de Zuidas waar je de meeste matches maakt op de populaire dating app. Tussen alle kantoorgebouwen op de Zuidas wordt er aardig wat ‘gecrusht’ voor, tijdens en na werktijd.

Op de tweede plek vindt je het gebied rondom het Rijksmuseum en pas op de derde plek staat Centraal Station. Fun fact: qua studenten is het de HvA Amstelcampus wat meer crushes oplevert dan de UvA en waar je vooral níet heen moet gaan in Amsterdam met de hoop iemand via Happn tegen te komen is het De Pijp. Dit is de plek met de minste matches.

Afijn, opzoek naar de liefde? Ga eens even een uurtje of twee rondhangen op de Zuidas. Wie weet kom jij daar wel jouw Prince Charming tegen. En als je dan die date hebt gescoord: dit zijn de leukste plekken in Amsterdam om te daten.