Loiza Lamers schittert nu als presentatrice in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model en kan dus als geen ander voor de camera poseren. Dat bewees ze op Instagram. Waar de één zijn dag begint met een kopje koffie, pakt het topmodel een sexy lingeriesetje erbij.

Loiza Lamers Instagram
Bron: @loizalamers

Holland’s Next Top Model

In 2015 werd Loiza Lamers in één blik bekend toen ze meedeed aan het tiende seizoen van HNTM. Als eerste transgender persoon ter wereld won ze het programma en kreeg ze haar welverdiende modellencontract. Na haar deelname aan het programma werkt ze nog steeds als model én presenteert nu HNTM, waar ze iedere week de prachtige foto’s van de modellen beoordeelt.

Sexy kiekje

Als topmodel weet ze als geen ander hoe ze voor de camera moet poseren, dat bewijst ze op Instagram. Het model deelde gisteren een nietsverhullende zwart-witfoto waarop ze enkel een blazer draagt over haar lingeriesetje. “Morning routine”, schrijft het Loiza bij het kiekje. Loiza zet Instagram geheel in vuur en vlam met deze foto. Het regent namelijk hartjes-emoji’s en lieve berichtjes in de comments. Duh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loiza Lamers (@loizalamers)

Lieve reacties

Hoogzwangere Soundos El Ahmadi kon het echter niet laten om geestig in te haken: “Mijn morning routine: ‘Ga nou je tanden poetsen! Met tandpasta en niet met pindakaas! Nee ik doe de deur niet open want ik zit te bouten! Snoep is geen ontbijt lieverd!’ Etc. En dan heb ik naast mijn man ook nog een kind….”

Ook Mike Weerts, die aan Expeditie Robinson mee doet reageerde onder Loiza haar foto: “In lingerie en blazer voor een wit gesloten gordijn! Origineel ochtend ritueel.. die van mij is iets minder sexy…” Lol!

Maar ook negatieve reacties…

Hoewel het model nu super lieve berichtjes krijgt, is het helaas niet altijd rozengeur en maneschijn. In een aflevering van Holland’s Next Top Model vertelde ze daar onlangs nog openhartig over. “Helaas weet ik ook dat er echt veel shit op je af kan komen. Toen ik meedeed en eruit kwam… en het feit, in mijn geval, dat ik transgender ben, was dat een heel makkelijke stok om mee te slaan.”

“Ik ben er echt een beetje aan onderdoor gegaan. Ik heb echt wel momenten gehad dat ik dacht: shit, het was zo mooi. Maar had ik dit wel moeten doen? Dat is echt, nogmaals, echt klote”, aldus Loiza.