Goed nieuws voor Lond0n Loy: hij heeft zijn vriendin Nadia ten huwelijk gevraagd. En dat, net voor de heftige maar ook mooie aflevering van Expeditie Robinson.

Londen Loy vraagt vriendin ten huwelijk Expeditie Robinson
Bron: Expeditie Robinson

Videobooschap

Ferry, April en Niek kregen gisteren in de aflevering van Expeditie Robinson de videoboodschappen van thuis te zien. Tranen maar ook geluk spetterde van hun af. Ferry barstte in tranen na het zien van zijn vriendin Ranomi en Aprils kaken lagen er net niet uit, zo veel moest ze lachen om haar vriend Alessandro, waarmee ze dag en nacht praat.

Ook Niek moest een hoop tranen laten. “Hoe zal het met papa gaan?”, had hij zich al dagenlang op het eiland afgevraagd. Eindelijk kon Niek zijn ouders naast elkaar zien zitten. Nieks vader was zeven jaar ongeneselijk ziek en was daarom bang zijn vader niet meer te kunnen zien. Gelukkig zat hij er gewoon, stralend. Na de terugkomst van Niek, vanuit Maleisië kon hij nog een paar keer in de armen springen van zijn vader, maar helaas is hij niet heel veel later overleden.

Videoboodschap voor Londen

Ja een heftige aflevering, maar de drie jankballen mochten een videoboodschap cadeau geven aan één van hun medekandidaten. Ze kozen dan ook voor televisiekok London. Toen het filmpje begon, was de chef meteen ontroerd. Daar stond zijn vriendin Nadia, met wie hij zestien jaar samen is en twee kinderen heeft. “Ik geloof in jou”, zei ze dan ook. Traantjes begonnen te stromen bij London.

Tijdens de Eilandraad verklapte hij iets: “Nu weet ik honderd procent zeker dat ik haar ga vragen te trouwen”. Drie keer raden…

Ten huwelijk gevraagd

London is vlak voor de uitzending van gisterenavond op z’n knieën gegaan! Dat maakt hij bekend op zijn Instagram. She said yes! 

Expeditieleden reageren superenthousiast onder de foto. “Yesssssss lekker baasie!!!🙌❤️ geniet ervan samen”, schrijft Niels Oosthoek. “JAAAA”, comment erg enthousiast zijn maatje Niek. Ook kijkers waren super blij: “Je zei het gisteren bij Expeditie Robinson. Prachtig moment met tranen in je ogen door de videoboodschap. Gefeliciteerd ❤️”.