Het is veel te koud buiten. De oversized trui is de perfecte oplossing om je warm te houden. Je kan er veel verschillende looks mee maken. Ook zit het heerlijk comfortabel en is het ook nog eens erg stijlvol. Maar hoe combineer je het? Wij zetten 4 combinaties met één oversized trui voor elke gelegenheid op een rijtje!

Witte blouse

Ben jij zo’n persoon die het altijd koud heeft? Draag er dan een witte blouse onder. Dit geeft je outfit net even een extra touch en het ziet er gelijk een stuk chiquer uit. Je kunt natuurlijk ook voor een opvallende blouse gaan met een leuk printje.

Oversized trui
White blouse
Schermafbeelding 2018-02-19 om 14.27.21

Plooirok

Hoe leuk is het om je oversized trui te combineren met een plooirok? Het is van zichzelf al erg chic. Door er een oversized sweater bij te dragen creëer je een nonchalante look. Deze look is perfect voor een gewone schooldag, maar ook voor een etentje met je lover.

Oversized trui
Plisse rok
Schermafbeelding 2018-02-19 om 15.04.23

Mom jeans

Een mom jeans kan echt niet in je kast ontbreken. Het past letterlijk overal bij en het geeft je outfit net even een stoere twist. Combineer het met stoere leren laarsjes om het net even wat vrouwelijker te maken. Of creëer een casual look met witte sneakers.

Oversized trui
Mom jeans
Laarsjes

Leather skirt

De leren rok is heel veelzijdig en kan je outfit net even was specialer maken. Daarnaast is een leren rok niet gebonden aan seizoenen. Zo kan je hem in de winter dragen met een oversized trui en in de zomer met een shirt. Ideaal dus als je wilt investeren. Is een panty net te warm en blote benen net te koud? Ga dan voor overknee boots. Super stijlvol!

Oversized trui
Leren rok
Overknee

Zit je met je hoofd al in de lente? Voorjaarstrend: zo combineer je pasteltinten.