majime

MAJIME: Dé nieuwe Amsterdamse parel in de sieradenbranche

Looks20 dec 2021, 13:00 doorChristel van den Berg
Net voor het einde van het jaar is Amsterdam een parel rijker. Sieradenlabel Majime heeft haar eerste collectie gelanceerd: S A L T. Ben jij op zoek naar het perfecte kerstcadeau of kan je nog wel wat inspiratie gebruiken voor je eigen verlanglijstje? We got you!
De exotische naam Majime komt uit het Japans, waar het ‘echt’ betekent. We snappen waar de naam vandaan komt, want Majime heeft zich laten inspireren door verschillende culturen en eigenschappen uit de natuur; puur en perfectly imperfect . De elegante en tijdloze sieraden zijn Sterling Silver en Gold Plated 18K. Ze omarmen de natuurlijke schoonheid en wij weten zeker dat jij er net zo verliefd op wordt, als wij!
Earparty
In de SALT collectie zitten drie fijne oorbellen die perfect te combineren zijn. Mix & match de hangers met de earcuff en je earparty is compleet! De Miya oorbel kun je dragen op twee manieren; steek ‘m door twee gaatjes voor een unieke look of draag ‘m casual door één.
Kettinkjes
Layering is nog steeds hot en ook Majime heeft dit helemaal begrepen. Draag de verschillende kettingen samen voor een speelse look. Stem jij al je sieraden graag op elkaar af? Draag dan de Suki oorbel samen met de Suki ketting of de Amor ketting met de Amor armband.
Ringen
De gehamerde Kenji ring is een echte statement piece die je combineert met de asymmetrische Saya ring. Als finishing touch voeg je de subtiele Ami en Emi ringset eraan toe en je look is helemaal af!
[gallery ids="90648"] Bekijk hier de volledige campagne van de S A L T collectie, geschoten op het prachtige Ibiza!