wimperserum

TikTokkers gaan los: Action verkoopt nu magnetische nepwimpers

Looks08 mei 2023, 14:26 doorAngela Badstuber
Vind jij het ook zo lastig om nepwimpers te plakken? Dat hoeft straks niet meer, want Action verkoopt momenteel magnetische nepwimpers. Hoewel de meeste magnetische nepwimpers een duurder prijskaartje hebben, verkoopt Action ze voor een spotgoedkope prijs.

Magnetische nepwimpers

Het kan af en toe lastig zijn om nepwimpers te plakken. Er zijn zoveel tips en tricks om een nepwimper aan te brengen, maar op één of andere manier werken deze krengen nooit mee. Maarre, dat hoeft binnenkort niet meer, want Action verkoopt namelijk nu magnetische nepwimpers. En ze zijn super easy om te plakken.
De wimper komt in een 5-delige set. Het komt met één paar wimpers, een wimperpincet, magnetische eyeliner en zelfs een opbergdoosje om je wimpers in te bewaren. Hoe handig!? Zo kan je ze overal mee naar toe nemen, zonder de wimper te beschadigen. En wat ook fijn is aan deze wimpers, je hebt geen lijm nodig. Het enige wat je hoeft te doen is met de magnetische eyeliner een dun lijntje aanbrengen bij je wimperrand. Even wachten en je kunt de wimpers zo er op plakken.

Review

TikTokker @jerrelbaumann heeft het alvast voor ons uitgeprobeerd. Zoals je kunt zien zijn de wimpers super makkelijk om aan te brengen. Als je iedere dag eyeliner draagt, dan gaat het aanbrengen zeker weten makkelijk zijn. En als je geen fan bent van eyeliner, breng dan gewoon een heel dun lijntje aan je wimperrand aan. Als je de wimper opplakt zie je uiteindelijk niks van de eyeliner.
Dus loop niet naar Action, maar ren! Je hebt de magnetische wimpers voor een spotgoedkope prijs. Je scoort ze namelijk voor maar €2,95. Dat is een stuk goedkoper dan andere magnetische wimpers . En je krijgt er ook nog eens super handige tools bij.