fem fem 16 1

Deze beautytrends zien we liever niet terugkomen in 2023

Looks19 mei 2023, 17:21 doorAngela Badstuber
Trends komen en gaan. Sommige koesteren we, maar sommige laten we liever achter in het verleden. Hoe fout deze looks ook zijn, beautytrends blijven altijd wel terugkomen. Maar déze beautytrends zien we liever niet terugkomen in 2023.
fem fem 16 1
Bron: Pinterest

Crackle nagellak

De goeie oude tijden. Crackle nagellak. Iedereen had het en iedereen vond het geweldig. Het enige wat je hoefde te doen is een laagje aanbrengen op je nagels, even wachten en er zitten scheurtjes in je nagellak. In deze tijd zijn we voorzichtig met ons nagels en passen we op dat er geen scheurtje of stofje op je nagellak is. Maarre, dat was vroeger dus helemaal in.
fem fem 14 1
Bron: Pinterest

Skinny brows

Hoewel het nu helemaal in is om volle, fluffy wenkbrauwen te hebben, waren er ook tijden dat mensen een dun lijntje wenkbrauw tekende. Vroeger vonden we dat geweldig, maar tegenwoordig hebben mensen er een haat-liefde relatie mee. Er zijn verschillende meningen erover. Op TikTok gaat deze oude wenkbrauwtrend weer viral. Er zijn mensen die de '90's thinbrow' helemaal geweldig vinden, maar er zijn ook genoeg mensen die het verschrikkelijk vinden. Al moeten we eerlijk zeggen, dat deze wenkbrauw sommige wel écht staat. Wat vinden jullie?

Concealer lippen

Een trend die we hopelijk achterwege laten. Vroeger gebruikten we geen lipgloss, lipliner of een lippenstift om onze lippen een kleurtje te geven. Concealer it was! Hoewel deze trend hoogstwaarschijnlijk niet terugkomt, hebben we deze oude beautytrend wel onthouden. Concealer op je lippen aanbrengen voordat je je lippenstift of lipliner aanbrengt, zou moeten helpen met het langer behouden van je lipkleurtje. Dan is deze oude beautytrend toch nog ergens goed voor.