fem fem 5 1

What!? Charlotte Tilbury verkoopt stiekem refills van producten

Looks17 mei 2023, 11:10 doorAngela Badstuber
Wist jij dit al? Charlotte Tilbury verkoopt blijkbaar al een tijdje refills van hun producten. Dit is erg handig, want zo bespaar je geld, maar het is ook nog eens goed voor het milieu.
fem fem 5 1
Bron: Pinterest

Charlotte Tilbury

Blijkbaar wisten niet veel mensen dit, maar Charlotte Tilbury verkoopt al sinds een tijdje refills. Hiermee kan je geld besparen op je beautyproduct. Als je een refill aanschaft, koop je alleen het product dat gebruikt wordt. Bijvoorbeeld als je poeder op is, dan haal je alleen de poeder en niet het hele pakketje. Je haalt de poeder uit het bakje en dan zet je je refill in het bakje. Je bespaart er best wel wat geld mee en het is ook nog eens beter voor het milieu.
Helaas geldt het niet voor elk product van Charlotte Tilbury. De producten waarvoor je een refill kan halen zijn de Magic Cream, Magic Eye Rescue, Airbrush Brightning Flawless Finish en de Airbrush Bronzer. Wie weet, komen ze in de toekomst ook met een refill voor de Flawless Filter Foundation. Dat zou echt a-ma-zing zijn!

Refill

We zijn erachter gekomen door TikTokker en make-up artist @anastazyamua. Zij deelde een video op TikTok dat het beautymerk refills verkoopt. Mocht je spiegeltje, waarin je bronzer zit, nog helemaal goed zijn, dan is het handig om een refill te kopen. Je bespaart er namelijk €7 mee. Hoe handig is dat!? In de video hieronder wordt nog even uitgelegd hoe je de refill eruit haalt en hoe je 'm erin zet. Het is eigenlijk heel simpel en je hebt het zo gedaan.
Uit de reacties blijkt dat niet alleen wij dit geweldig vinden. "Dit is zo handig" en "Bedankt voor de tip!", klinkt het in de comments.