untitled design 60

Crocs lanceert nieuwe laarzen en iedereen wil ze hebben

Looks13 sep 2022, 14:27 doorAurora Ferrari
Laarzen? Crocs ? Wat? Ja, de klassieke instap-crocs en de platvormvariant hebben onze harten gestolen. Of dat op een goede of slechte manier is, dat mag je zelf invullen. Nu heeft het geliefde en gehate merk een nieuw model gelanceerd. Vroeger hadden we wellicht alarm geslagen, nu kunnen we ze iets beter tolereren.
untitled design 60
Bron: Pexels

Crocs

Iedereen heeft wel een haat-liefde relatie met Crocs. Ze brengen herinneringen terug naar boven van vroeger, die knalroze instappers waar je van die lelijke bedeltjes aan vastmaakte. Maar diezelfde Crocs , in een andere kleur en met wat mindere heftige bedeltjes zijn nu helemaal in! En het ziet er niet eens super verkeerd uit. Oordeel zelf maar.

De Crocs Crush laarzen

Deze laarzen zien er eigenlijk precies uit zoals je je voorstelt, met dank aan de typische neus en het waterdichte materiaal. Toch is er wel een handige aanpassing gemaakt: de laars heeft aan de voorkant van de voet géén open gaatjes, waardoor je er in de herfst dus prima mee door het bos lopen of in grote plassen kunt stampen.
schermafbeelding 2022 09 12 165711
Bron: Crocs
Bovenaan de laars zitten wel openingen, mocht je hier zogenaamde Jibbitz
aan willen toevoegen; de losse versieringen die je in de gaatjes kunt stoppen. De laarzen zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Beige, zwart, roze, geel en groen!

Balenciaga x Crocs

De Crocs Crush laars is sterk beïnvloed door de goedlopende Balenciaga x Crocs . Het verschil? De prijs! Terwijl je voor de Balenciaga's snel aan de 700 euro zit, kosten de Crocs Crush maar 70 euro. En je hebt de versieringen er nog niet aan... schiet dus op en koop je Crocs Crushes!
schermafbeelding 2022 09 13 115609
Bron: Balenciaga x Crocs