foto femfem 12

Deze push-up bikini van H&M gaat viraal - want hij is prachtig

Looks13 jun , 11:09 doorMila Slijvic
De zomer staat al weer om de hoek en dat betekent dat we weer lange dagen in de zon kunnen bakken (als de zon zich nog even gaat laten zien in Nederland). Maarre, voor die warme dagen hebben we natuurlijk wel de perfecte bikini nodig. En dat kan nogal eens een uitdaging zijn. Gelukkig schiet H&M te hulp. Het hele internet heeft het al opgepikt, want dit is er eentje die je zelfvertrouwen een boost geeft en je figuur prachtig laat uitkomen. Precies wat we willen.

Voor ieder lichaam

Op zoek naar een bikini die zowel basic als stylish is? Dan is deze schitterende push-up bikini een gamchanger. Deze gevoerde bikinitop is namelijk niet zomaar een top. De padded cups toveren je boezem om tot een voller en verleidelijk decolleté. Perfect voor die momenten wanneer je een beetje extra zelfvertrouwen kunt gebruiken.
De bikini van de H&M is ontworpen voor ieder lichaam. Heb je rondingen, kleine boobs of een slanke bouw: deze bikini is gemaakt om ieder lichaam te laten stralen. De push-up vulling zorgt ervoor dat je boobs alle liefde krijgen die ze nodig hebben. Ze geven net die extra lift en ondersteuning die je nodig hebt.

Trendy kleuren 

Hou je van zwart of een leuk kleurtje? Beide geen probleem. De bikini komt namelijk in verschillende kleuren. Van kakigroen en oranje, tot lichtgroen en marineblauw. En als je niet kan kiezen, scoor je ze gewoon allemaal!
Een ander groot pluspunt van de bikini is de prijs. Terwijl veel designermerken een flinke prijs vragen voor een kwalitatieve bikini, biedt H&M een betaalbare optie zonder tekort te doen op stijl of kwaliteit. Je hoeft dus niet je hele vakantiebudget uit te geven om er fabuleus uit te zien. Win-win!

Mix & Match 

En voor de fashionista's onder ons is er nog een extra bonus: de mix & match mogelijkheden. Combineer de top met verschillende broekjes of scoor het bijpassende broekje. Van high-waisted tot een string model: de opties zijn eindeloos.
Dus, mocht je koffer al klaarliggen om de zon te bezoeken, maar mis je nog een bikini. Dan weet je nu waar je moet zijn.