fem fem nieuw 38

Déze voetballers laten tijdens EK 2024 onze harten sneller kloppen

Looks21 jun , 17:00 doorAurora Ferrari
Het EK is officieel begonnen en dat betekent maar één iets: Nederland zit massaal voor de televisie om iedere wedstrijd te volgen. Zit jij 'dankzij' je vader, broer of partner daarom elke keer te kijken? Maar zie je nu nog alleen mannen die achter een domme bal aanrennen? Straks niet meer. Wij selecteerden namelijk de knapste voetballers van het EK 2024 – en na het zien van hun knappe koppies, wil jij straks niks anders dan voetbal kijken. Tja, het oog wil ook wat.

1. Fabian Schär 

We beginnen met deze knappe Zwitserse voetballer, Fabian Schär. Hij tekende in juli 2018 een contract bij Newcastle United, dat hem overnam van Deportivo La Coruña. Hij debuteerde in 2013 in het Zwitsers voetbalelftal en staat daarom dit jaar op het EK 2024. Wat ons betreft zouden we geen voetbalwedstrijd van Zwitserland willen missen.
Wat er allemaal in het privéleven van déze knapperd afspeelt, is niet helemaal bekend. Ook omdat hij op Instagram, naast voetbal, weinig loslaat. Echter, als je een beetje naar beneden scrolt, kwamen we een paar kiekjes tegen van hem samen met zijn vriendin. Jammer dames, bezet...

2. Mathias Zanka Jørgensen Jatta

We hebben hem eerder genoemd in een lijstje van knapste WK-voetballers, en kan daarom in dit lijstje absoluut niet missen. Matthias Zanka Jørgensen Jatta (een hele mond vol) is een Deense voetballers van Gambiaanse afkomst. Hij debuteerde op 19 november 2008 in het Deens voetbalelftal en kun je daarom tijdens het EK 2024 niet missen. 
En ook op Instagram heb je hem niet kunnen missen. Denk je namelijk aan een aesthetic Instagram-profiel van een Deense man, dan kun je Mathias als een goed voorbeeld nemen, De voetballer is namelijk goed op het veld, ook erg modebewust. En fotogeniek!

3. Jude Bellingham

Een persoonlijk favoriet? De 20-jarige (!) Jude Bellingham. De Engelse voetballers is een alleen aal een snack om naar te kijken, en ook op het veld weet hij zich erg leuk te presenteren. En dat mag ook wel, want die jongen is meer dan 103 miljoen euro waard. Hij zal dus goed zijn best moeten doen tijdens het EK 2024!
Van zijn privéleven krijgen we weinig mee op zijn Instagram en dat vinden we jammer. Of Jude een vriendin heeft? Kids en een vrouw waarschijnlijk niet... maar maken we überhaupt nog kans? Helaas is daar niets over bekend.

4. Kenan Yildiz

Wij waren al verkocht bij die glimlach, maar zijn abs hebben het alleen maar beter gemaakt. De Turkse Kenan Yildiz is een Turks-Duitse voetballer en is nog maar 19 jaar (!). Ze lijken allemaal steeds jonger te worden, maar ook steeds knapper!
En net als Jude, neemt Kenan niet de kans om Instagram te óók te gebruiken voor vrouwen zoals wij. Bij Kenan draait het ook alleen om voetbal, maar gelukkig ziet hij er op het veld erg goed uit.

5. Memphis Depay 

Tot slot, natuurlijk niet te vergeten, onze Nederlandse voetballer Memphis Depay. En de voetballer is nu al helemaal een veel besproken onderwerp. Sinds het EK 2024 draagt hij namelijk een witte zweetband, en dat heeft veel commotie gebracht. Waarom? Een heleboel mensen dachten dat het een modestatement was, en dat konden ze binnen de voetbalwereld niet helemaal waarderen. En Depay is daar niet blij mee.'Who cares' was zijn duidelijke verwijzing naar de kritiek die over de band ontstond.