glazen 2 1

Zonder broek over straat? Dit is de 'no pants' trend

Looks12 apr , 13:00 doorMila Slijvic
We zijn alweer een paar jaar verder sinds hij voor het eerst verscheen, maar de trend blijft op de catwalks verschijnen. En nu hebben de celebrity's de trend ook geadopteerd. We zien namelijk steeds meer 'no pants' outfits voorbij zien komen. Maar, wordt het deze zomer ook onze outfit? Wie weet. Eén ding is zeker, veel geld hoeft het in ieder geval niet te kosten.
glazen 2 1

Op de catwalk

Tijdens de modeweken in Londen, Milaan en Parijs presenteerde modehuizen als Valentino, Alaïa en Ferragamo de 'no pants' look op de catwalk. De broekloze look kwam tot eenn hoogtepunt tijdens de Miu Miu-show, waar de modellen met een zekere nonchalance over catwalk liepen in onderbroeken met juwelen erop.

De no pants trend

Maarre, hoe is deze bizarre trend eigenlijk ontstaan? Modekenners zeggen dat de no pants look is voortgekomen uit twee andere modetrends: ballet core (denk aan: tutu’s, leggings en bolero’s) én de gekleurde panty trend. Met de komst van TikTok zien we steeds vaker dat Generatie Z de grenzen wil opzoeken. En daarvoor is deze trend natuurlijk perfect.
Vooralsnog hebben we er alleen nog celebrity's in rond zien lopen. Beroemdheden zoals Kendall Jenner, Taylor Swift en Bella Hadid hebben hebben de controversiële outfit al meermaals aangetrokken, en gaan met regelmaat zonder broek naar buiten. Of nouja, met een hele kleine broek.

Hoe te combineren

Voor alle daredevils die zich afvragen hoe ze deze onderbroeken trend moeten combineren, hebben we wat tips. Voor deze look zijn er wel wat warmere temperaturen nodig, maar met een thermo-panty kom je al een heel eind - en dit weekend wordt het weer twintig graden.
Wil je het proberen maar wil je niet gelijk all out gaan? Snappen we. Dan kun je die onderbroek het beste combineren met een oversized blazer of trenchcoat, zo blijft je derrière namelijk toch nog bedekt, maar ben je wel helemaal trendy.
Als je helemaal voor de no-pants look wil gaan, kies je voor een boxershort die je over je panty trekt. Wij zijn benieuwd.