bronzer

Dít beautyproduct belooft een tintje én gezichtsbescherming

Looks09 jul , 14:00 doorAurora Ferrari
Draag je liever geen make-up, maar wil je vaak wel een tintje op je gezicht? We kunnen ons voorstellen dat je tanning drops zat bent: je krijgt er vlekken van, de kleur matcht nooit en het is gewoon niet praktisch. Een beautyproduct waarbij ik zweer? Een tinted zonnebrandcrème – en ik wil je er graag meer over vertellen.

Tanning drops < tinted zonnebrandcrème 

Hoewel ik Italiaans bloed heb, heb ik op de één of de andere manier melkflessen in plaats van benen en lijk ik op Casper het spookje wanneer ik geen make-up draag. Gelukkig ben ik niet de enige, maar het is wel mega frustrerend. Ik heb al van alles geprobeerd: de zonnebank, tanning drops en zelfbruiner. Van de laatste twee krijg ik ontzettend veel vlekken en de zonnebank is simpelweg niet goed voor je. Ik kan ook moeilijk zonnen, waardoor natuurlijk bruin worden voor mij geen optie is. In de winter maakt het mij allemaal niet zoveel uit, als mijn gezicht maar een beetje vertoonbaar is. Maar, ik heb een ultiem beautyproduct gevonden.
Vergeet tanning drops, want een tinted zonnebrandcrème is tientallen beter. Waarom? Ze zijn in meerdere kleuren beschikbaar (waardoor één tint wel bij je moet passen), het beschermt tegen de zon (waardoor het dus hydrateert en ook nog eens goed voor je is) én je kunt het er 's avonds zo weer af halen. Ook fijn, als je een keer iets te veel op hebt gesmeerd. Smeer iedere ochtend een beetje tinted zonnebrandcrème op je snoet en je bent klaar!

Lancaster tinted zonnebrandcrème 

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar zonnebrandcrème op je gezicht is zó belangrijk. Zelfs wanneer de zon niet schijnt, is het essentieel om te smeren. De combinatie van een zelfbruiner en een zonnebrandcrème is voor mij daarom de ultieme uitvinding. Ik gebruik sinds kort die van Lancaster en ik ben nooit zó fan geweest. De tinted zonnebrandcreme is een dagelijks 3-in-1 zonbeschermingsproduct die daarnaast perfectionerende eigenschappen van een foundation heeft en de hydraterende eigenschappen van een dagelijkse moisturizer. Het egaliseert de huid, maakt het een tintje donkerder én beschermt dus.
In de winter is dit het ideale product wanneer je er niet dof en wit uit wil zien. Maar ook in de zomer is dit product aan te raden. Als je naar het strand gaat en je niet echt make-up op wilt smeren, maar toch iets aan je gezicht wil doen. Gewoon even om de onzuiverheden weg te werken. Een dikke laag mak-up is sowieso niet slim, want dan word je gezicht nooit bruin. Smeer gewoon een klein beetje tinted zonnebrandcrème en je hebt hetzelfde resultaat. Kortom: ik ben fan en ik denk jullie straks ook