untitled 4

Zo zag Diva Maria van Echte Meisjes in de Jungle er vroeger uit

Looks08 mrt 2023, 14:42 doorAurora Ferrari
Diva Maria schopte het tot de finale bij Echte Meisjes in de Jungle. De hoofdprijs was helaas niet voor haar, maar door haar enthousiasme, humor en – natuurlijk haar unieke stem – wordt zij nu geliefd door heel Nederland. Enne, ze was ook duidelijk het meest échte meisje in die hele jungle. Of is die natural beauty toch niet zo naturel? Zo zag Diva Maria er vroeger uit!
untitled 4
Bron: Echte Meisjes in de Jungle

Not so Diva

Ze zou wel Diva heten, maar dat is ze allesbehalve. Dat maakte de brunette erg snel duidelijk terug in 2021 tijdens haar deelname aan de Bachelor met Tony Junior. Ze vertelde dat ze haar naam verschrikkelijk vindt en dat ze "liever op een rubberen boot dan een jacht zit". En dat geloven we nu al helemaal na haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle.
In het programma heeft Diva iedereen het tegendeel bewezen en heeft zij keihard gestreden om die Gouden Kip mee naar huis te nemen. Zo eindigde ze in de finale, maar vloog helaas terug naar Nederland zonder de hoofdprijs. Een Echt Meisje in de Jungle mag zij zichzelf écht wel noemen, want naast alle andere deelnemers was ze wel the most natural. Of toch niet?

Diva vroeger

Waarschijnlijk zijn wij niet de enige die dit zich afvroegen: is dit Echte Meisje wel écht naturel of heeft zij ook hier en daar wat laten doen? We konden het dan ook niet laten om helemaal naar beneden op haar Instagram te scrollen. Enne, we kwamen uit op foto's uit 2017!
Het verlossende antwoord? Diva is overduidelijk een natural beauty! Tussen de festivalkiekjes en dj-foto's kwamen we hele leuke beelden tegen van de jonge meid. Enne, ze is amper veranderd!