shirley ex on the beach

Even goed kijken: Shirley verrast fans met foto uit de oude doos

Looks26 jun , 10:00 doorRedactie
Shirley Cramer, bekend van de realityseries 'Ex on the Beach', 'Temptation Island' en 'Echte Meisjes in de Jungle', heeft haar fans verrast met een foto uit de oude doos. Het is duidelijk dat ze hier een stuk jonger is, en dat de foto ook genomen is voordat ze haar cosmetische ingrepen heeft laten doen.

Goudeerlijk

Een van de redenen waarom we Shirley zo ontzettend leuk vinden, is omdat ze altijd zo bloeddeerlijk is en nóóit een blad voor haar mond neemt. Ze deelt alles, of je het nu wilde horen, of niet. Zo ook over haar cosmetische ingrepen. En nee, zeker niet álles aan haar is nep. Maar, dat ze een aantal ingrepen heeft laten doen is te zien. Op Instagram stories deelt ze een foto waarop ze een flink stuk jonger is. Het verschil is duidelijk te zien. Bij de foto plaatst ze drie baby emoji's om maar even aan te geven dat het om een foto gaat waarop ze een stukje jonger is. Ze poseert voor de camera in de avondzon. Eerlijk is eerlijk, ze staat er heel knap op.

Van podcast host tot content creator

Ook als ze niet meedoet aan een realityprogramma zit deze dame absoluut niet stil. Ze maakt een wekelijkse podcast genaamd 'Loslopend Wild' met haar goeie vriendin Lesley Versprille (ook bekend van realityseries als 'Ex on the Beach' en 'Echte Meisjes in de Jungle') waarin ze van alles bespreken, van hun privéleven tot reality juice. Daarnaast verdient Shirley ook nog wat bij met het delen van spicy content.

Toekomst

Shirley is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit realityland. Ze heeft al aan heel wat programma's deelgenomen en zei in een interview met FEM FEM dat ze "alles leuk vindt en overal 'ja' op zou zeggen". Zelfs tegen nóg een seizoen van 'Ex on The Beach'. Dat belooft wat.