schermafbeelding 2021 12 14 om 150335

F1-coureur Leclerc heeft een plek in ons hartje bemachtigd

Looks14 dec 2021, 17:00 doorRomy Nouwen
We zijn natuurlijk al dagen helemaal in de ban van de Formule 1. Onze eigen Max Verstappen schopte het het afgelopen seizoen tot een plekje bovenaan het lijstje. Het werd even spannend, maar in de laatste ronde bewees hij waarom hij daar precies thuishoort. Hij ging als kampioen over de finish. Toch was hij niet de enige die opviel tijdens deze desbetreffende race. Ook coureur Charles Leclerc bleef ons niet onopgemerkt.

Maak kennis met Formule 1 coureur Charles Leclerc

Even voorstellen. Charles Leclerc is 24 jaar en komt oorspronkelijk uit Monaco. Inmiddels is hij al heel wat jaartjes actief in de auto's. Ooit begon hij met karten. Inmiddels volgt hij al sinds 2016 een opleidingsprogramma en heeft zich daarna via de GP3 series en de Formule 2 omhoog gewerkt. In 2018 maakte hij zijn debuut in de Formule 1. Geen wonder dat deze jongen weet hoe hij een auto moet besturen. Hoewel hij niet altijd bovenaan eindigt, wil dat niet zeggen dat hij niet af en toe in de buurt komt. Hij behaalt regelmatig een plekje in de top 10.
Genoeg over de auto's. Dat vinden we immers niet zo interessant als deze jongen zelf. Onze Charles heeft dan wel geen podiumplek behaald in het wereldkampioenschap van de Formule 1, maar dat betekent niet dat hij meteen afgeschreven is. Sterker nog: wij zijn fan en wat ons betreft heeft hij wel een podiumplekje in ons hart bemachtigd. Wij zijn overigens niet zijn enige fans. Hij heeft namelijk al een tijdje een te leuke vriendin aan de haak geslagen. Helaas voor ons, maar fijn voor hem. Als we de te schattige kiekjes mogen geloven, zijn ze namelijk heel gelukkig samen.

Formule 1 kijken is geen straf

Inmiddels kunnen wij genoeg redenen bedenken om toch naast onze lovers op de bank te ploffen wanneer er weer een Formule 1 race op televisie is. Ze rijden natuurlijk de volledige race met helm op, maar doen hem natuurlijk ook een keertje weer af. Wanneer dat gebeurt zitten wij zonder problemen voor de televisie, want deze hottie willen wij niet missen. Geniet nog maar eens van de volgende leuke kiekjes van deze knappe F1-coureur.