hair shocking

Hair shocking: de manier om je haar meer volume en lengte te geven

Looks29 okt 2022, 11:45 doorRomy Nouwen
Shocking! Er is een trucje om je haar meer volume en lengte te geven als je favoriete producten ineens niet meer werken. De één is wel gezegd met lange volumineuze lokken terwijl de ander er alles aan moet doen om dit voor elkaar te krijgen. Weet jij even niet meer wat je met je eigen lokken aan moet en wil het niet meer lukken? Dan is het tijd om hair shocking toe te passen.

Boodschap van je lichaam

Sommige vrouwen zijn helaas niet gezegend met veel volume en lange lokken. Dat heeft vaak futloos haar zonder glans als gevolg en dat is jammer. We lopen het liefst allemaal met een mooie coupe de deur uit. Zodra je haar dof en futloos wordt, geeft je lichaam eigenlijk een boodschap af. Het is tijd voor verandering, want je haar heeft een boost nodig!

Je haar een boost geven

Je geeft je haar een boost door hair shocking toe te passen, maar het is zeker niet zo shocking als het nu overkomt. Het betekent eigenlijk gewoon dat je tijdelijk kiest voor een andere routine, zodat je haar en hoofdhuid kunnen afkicken van de producten die je normaal gebruikt. Als je producten té lang achter elkaar gebruikt, raakt je haar namelijk gewend aan de producten. Hierdoor vermindert het resultaat enorm en kom je niet van die futloze lokken af.
Je begint met het strippen van je haar. Dit doe je door je hoofdhuid te reinigen met een daarvoor bedoelde shampoo. Op die manier zorg je ervoor dat alle haarzakjes minder verstopt raken, waardoor producten in de toekomst beter hun werk kunnen doen. Wél is het de bedoeling dat je je haar wast met koud water. Koud water zorgt er namelijk voor dat je haar minder snel vocht verliest. Hierdoor houd je je haar levendig en glanzend.