untitled design 25 2

HNTM-Folmer reageert op 'mislukt' kapsel

Looks20 sep 2022, 15:13 doorAurora Ferrari
De welbekende restyling is iets waar wij kijkers van smullen. En zoals elk jaar ontstaat er veel ophef bij sommige keuzes. Hoewel de modellen zelf tevreden leken met hun nieuwe look, gingen kappers, stylisten en andere kijkers compleet los op social media. Model Folmer reageert op commentaar over haar nieuwe look.
untitled design 25 2
Bron: @hntm_folmer

Restyling

De restyling, de aflevering waar we altijd het meest benieuwd naar zijn. De modellen krijgen een hele nieuwe look die 'het beste bij hen past', maar niet iedereen is altijd even blij. Philip bijvoorbeeld, vond zijn haren afschuwelijk. Ook Lando was niet al te blij met haar ál te tuttige korte haren. Social media barstte ook los, om de keuzes die het programma heeft gemaakt. En dat gaat voornamelijk over model Folmer. Kapper Randy van Rijsbergen snapt er helemaal niks van, dat laat hij weten op TikTok.

Ophef

Randy claimt dat door het verven van Folmers haar een hele gele streep in het haar te zien is. Ook vind hij dat de uitgroei té zichtbaar is. Hierdoor zou de look mislukt zijn. “Waarom dit is gedaan, weet ik niet”, vertelt de kapper op zijn TikTok.

Haar in de bleek

Naar aanleiding van de TikTok van de kapper, reageert het model zelf op alle ophef. “Ik schrok echt van the amount of bleek dat er in mijn haar ging”, legt Folmer uit. “Ik werd helemaal naar achter getrokken, zoveel bleek zat er in. Het moest echt heel blond worden". Het model zelf schrok dus ook behoorlijk van de change . De kapster die Folmers haar deed, kreeg de instructie om er bijna geen toner in te doen. “Het moest geel blijven, dus vandaar dat je ook op de foto’s ziet dat het echt geel was", vertelt Folmer op TikTok.
Dat het uiteindelijk goed zou komen met haar coupe, daar had Folmer alle vertrouwen in. “Totdat er in het midden van de make-over ineens iets werd veranderd. Later hoorde ik van die kapster dat er tegen haar was verteld dat ze konden zien dat de uitgroei niet ging werken. Ze moest er daarom een balayage van maken om het proberen te fixen.” Dat klinkt niet veelbelovend...

Finishing touch

Uiteindelijk heeft Folmer vijf uur lang in de stoel gezeten. Er werd uiteindelijk besloten dat er geen tijd meer was om het nog te fixen. En dus moest ze de duidelijk zichtbare streep in haar haren accepteren. “Het was afschuwelijk”, blikt ze terug op de look. Geen finishing touch voor onze Folmer.