honden baasje

Zo hond, zo baasje: deze hondenbaasjes lijken precies op hun viervoeter

Looks09 apr 2023, 9:45 doorRomy Nouwen
Misschien is het wel zover: je hebt besloten om een hondje te nemen! Maar hoe kies je die hond dan eigenlijk uit? Er zijn zo ontzettend veel soorten dat je soms door de bomen het bos niet kan zien. Het lijkt dan ook wel een grote uitdaging om er eentje te vinden die heel goed bij jou past. Je wil natuurlijk wel dat jullie het samen leuk zullen hebben en jullie zullen voor een lange tijd samen door het leven gaan dus de lat ligt hoog.
honden baasje

Hondenbaasjes lijken op hun hond

Uiteindelijk kies je dus een hond die je er leuk uit vindt zien én die qua persoonlijkheid misschien wel goed matcht met jou. Maar wist je dat jouw voorkeur voor hoe een hond eruit zou moeten zien wel heel erg overeen komt met je eigen uiterlijk. Is het je wel eens opgevallen dat veel hondenbaasjes eigenlijk gewoon op hun hond lijken? Vaak zie je de match meteen en kun je er niet echt omheen.

Hét bewijs

Er zijn verschillende Facebookgroepen die het bewijs delen op sociale media. Ze hebben verschillende foto's van hondenbaasjes met hun hond, waarop je een hele hoop gelijkenissen ziet. Het Instagramaccount Pubity zette de meest grappige en herkenbare foto's achter elkaar en wat ons betreft, is dit écht het bewijs. Het is hilarisch om de gelijkenissen te zien en je kunt er simpelweg niet omheen. Watch... and laugh.

De leukste hondenbaasjes

En dan is er meer leuk nieuws: wist je dat er Instagramaccounts zijn die de foto's van de leukste hondenbaasjes met hun hondje delen? Een heerlijk account om uren bij weg te zwijmelen, want het is zó cute. En als je goed kijkt, zal je ook hier de gelijkenissen tussen de honden en de hondenbaasjes zien!