ontwerp zonder titel 68 7

Zien: Jaimie Vaes gaat voor een totaal nieuwe look

Looks28 aug 2023, 10:24 doorIsabelle Bijman
Jaimie Vaes heeft ons allemaal verrast met haar nieuwste stap. Onlangs stond de influencer nog in de Playboy en haar recente bezoekje aan de kapper laat ons zien dat ze niet vies is van gedurfde stappen. Jaimie heeft haar donkere lokken namelijk vaarwel gezegd, en heeft een totaal nieuwe look omarmd bij de kapper. En wat voor een look!
ontwerp zonder titel 68 7
Bron: @jaimievaes

Jaimie Vaes als blondine

Jaimie heeft de sprong gewaagd en is nu een prachtige blondine. De hele transformatie werd op de voet gevolgd via haar Instagram Stories. Als je dacht dat haar donkerbruine lokken vanzelf lichter werden, think again . De eerste foto onthult niet één, maar twee kappers die aan het werk zijn met Jaimie haar haar. De volgende beelden tonen haar haar dat vol zit met folies. En een sneak peek laat niets aan de verbeelding over: Jaimie's haar is drastisch opgelicht!
05x05
Bron: @jaimievaes
0 15x05
Bron: @jaimievaes
0 25x05
Bron: @jaimievaes
Het moment suprême is dan eindelijk aangebroken op haar laatste foto: Jaimie onthult haar lichtblonde transformatie!
0 35x05
Bron: @jaimievaes

Blondes have more fun

En alsof dat nog niet genoeg was om over te praten. Jaimie heeft onlangs Nederland namelijk laten verbazen door uit de kleren te gaan voor niemand minder dan Playboy . In de editie van augustus is ze te zien op maar liefst zestien pagina's. Een indrukwekkende stap, zeker als je bedenkt dat het tien jaar geleden is dat een BN'er te zien was in de Playboy. En dat is niet alles, want volgens Jaimie's eigen woorden, was dit idee iets wat haar voormalige partner Lil Kleine, nooit zou hebben goedgekeurd. Als een jong meisje was het iconische blad al een bron van bewondering voor haar. Nu, als een volwassen vrouw, beschouwt ze haar Playboy-optreden als een mijlpaal waar ze trots op kan zijn. Ze bekijkt de foto's zelfs als kunstwerken die niet misstaan aan haar muur en waar ze in de toekomst met trots naar kan kijken!
Met haar nieuwe coupe en haar keuze om in Playboy te staan, blijft Jaimie Vaes bewijzen dat ze niet bang is om grenzen te verleggen en haar eigen weg te gaan!