jake gyllenhaal 1200by667

Acteur Jake Gyllenhaal showt bizar afgetraind lichaam

Looks06 mrt 2023, 14:10 doorDominique Evers
De Amerikaanse acteur Jake Gyllenhaal kun je kennen van zijn rollen in meerdere films. Hij is kennelijk niet alleen goed in acteren, want wat blijkt? Jake is schijnbaar ook onwijs goed in de sportschool. Dit kunnen we zien in de 'neppe' UFC-staredown waar de acteur trots zijn afgetrainde lichaam showde. Looking good!
jake gyllenhaal 1200by667
Bron: @jakegyllenhaal

Meerdere films

Jake heeft in veel verschillende soorten films gespeeld. Zo speelde hij de rol van Mysterio in de film Spider Man: Far From Home. Enne, dat is niet het enige. Hij was ook te zien in Southpaw, Prisoners, Nightcrawler, Brokeback Mountain, Donnie Darko en The Day After Tomorrow. Dit is een kleine opsomming van wat films waar Jake in heeft gespeeld. Als we ze allemaal moeten opnoemen dan zijn we namelijk nog wel even bezig.
Doordat Jake te zien is in zoveel verschillende films heeft hij ook heel wat prijzen en nominaties op zijn naam staan. Wederom zijn dit er teveel om op te noemen. Maarre, we kunnen concluderen dat de acteur wel erg succesvol is in de filmwereld. Op dit moment draaien de volle producties voor een nieuwe film waarin Jake zal shinen. Hij speelt de hoofdrol in een remake van de film Road House uit 1989. In de film kruipt hij in de rol van een voormalige vechtersbaas die door zijn nieuwe job in de problemen raakt. De film zal worden uitgebracht op Amazon Prime Video.

Een transformatie

Voor zo'n rol als deze hoort er natuurlijke een transformatie bij. Enne, dat is Jake goed gelukt. Dit was te zien bij de zogenaamde UFC-weging in Las Vegas. De acteur kwam hier onverwachts opdagen en fans moesten even twee keer kijken of hij het wel echt was. De Amerikaanse acteur oogt gespierder dan ooit en kwam er enkele ​​scènes filmen waarin zijn personage Dalton een overwinning behaalt. Op de beelden is goed te zien wat voor een transformatie Jake heeft doorgemaakt. Zijn lichaam ziet er namelijk enorm sterk en afgetraind uit.