bogg

Je outfit matchen tot in de puntjes: deze tas past perfect bij je crocs

Looks07 jul , 13:00 doorRomy Nouwen
Get ready: waarschijnlijk ga je deze zomer één tas ontzettend vaak spotten op het strand, in het park of in het bos. De Bogg Bag maakt haar intrede, en zal na deze zomer niet meer weg te denken zijn. Vooral de Crocsliefhebbers kunnen hun geluk niet op met deze tas.

Crocs aan de voetjes

Kun je je nog herinneren dat je vroeger als kind maar één ding aan je voeten wilde: Crocs. En dan ging je op zoek naar van die leuke figuurtjes die je in de gaatjes van je Crocs kon prikken. Zo kon je steeds een beetje wisselen en liep je voor je gevoel nooit met dezelfde schoenen rond. De trend van Crocs was er voor even, maar was daarna voor lange tijd van de aardbodem verdwenen. Toch stopte de verkoop van deze schoenen – of slippers? – niet en zijn ze sinds een tijd weer op hoog tempo terug aan het komen. Steeds meer mensen ervaren de voordelen ervan en kiezen er toch weer voor. Daarmee is het dragen Crocs aan de voetjes weer de normaalste zaak van de wereld. Of dat nou in de vorm van slippers, laarzen of sloffen is: dit merk wint aan populariteit.

Tas die matcht met Crocs

Dat ontwerpers dus goed kijken naar het ontwerp van de Crocs, lijkt dan niet gek. Het is blijkbaar een succesformule dus daar kun je best wat mee. Zo ook het merk Bog Bagg. Zij ontwierpen namelijk een tas die in alle opzichten lijkt op het uiterlijk van Crocs. Dezelfde materialen én uiteraard de herkenbare gaten die ook Crocs hebben. En daarmee is dan natuurlijk een nieuwe trendy tas geboren. De kans is groot dat je hem in de zomer veel voorbij zal zien komen.
Bog Bagg omschrijft het zelf eigenlijk als een strandtas, maar wij zijn van mening dat deze tas op veel meer plekken heel handig kan zijn. In ieder geval is het geen normale tas. Hij is groot van formaat en helemaal zelf te customizen. Je kunt hem uitbreiden om hem nóg praktischer te maken. Dankzij het lichtgewicht én de bijzondere ruimte die hij te bieden heeft, is deze tas daarom echt een must-have. Hij is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren, en komt in drie verschillende maten. Je kunt de tas compleet maken zoals je hem zelf zou willen hebben.
De tas in de normale maat kost je zonder extra accessoires 90 dollar, wat uitkomt op ongeveer 83 euro. Een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Enne, het allerbeste: je kunt hem echt per-fect combineren wanneer je ook nog Crocs draagt. Beter gaat je outfit niet worden!