femfem 2023 01 17t160552710

Clean girl aesthetic: zo kleed jij je net als Matilda Djerf

Looks20 jan 2023, 10:04 doorAurora Ferrari
Een iconische influencer van Gen Z, dat is de 25-jarige Matilda Djerf. Met haar blonde haar vol volume, lichte tan en oversized pakken in neutrale kleuren heeft de Zweedse influencer haar stempel gedrukt op de trends van vandaag. Zo kleed jij je dan ook net als niemand anders dan Matilda Djerf.
femfem 2023 01 17t160552710
Bron: @matildadjerf

Matilda Djerf

Matilda Djerf is dé iconische Gen Z influencer van nu. Met meer dan 700.000 volgers op TikTok en 2,3 miljoen volgers op Instagram kun jij je voorstellen dat ze onverslaanbaar is in de influencer game . De Zweedse blondine domineert Pinterest met haar geweldige looks en neutrale outfits. Enne, daar heeft zij alleen maar baat mee. Ze krijgt hier niet alleen maar naamsbekendheid van, maar ook klanten.
Matilda heeft namelijk haar eigen kledingmerk Djerf Avenue. In bijna alle foto's waarin zij te zien is, heeft zij wel wat aan van haar eigen merk. Maarre, hoe en waar vind je soortgelijke kleding op Nederlandse bodem? Zo kleed jij je net als Matilda Djerf:

Oversized

Leuk feitje: miss Matilda Djerf is degene die ons oversized kleding heeft leren dragen. Een daarvoor zijn we haar eeuwig dankbaar voor. Wil jij je nou net als Matilda willen kleden, dan is oversized kleding een belangrijk iets.
Denk aan een pantalon en een oversized blouse. Basic maar écht een Matilda-outfit. We love the clean girl aesthetic!

Neutrale stoffen

Bij neutrale stoffen bedoelen we dan zo veel mogelijk ecologische stoffen. Draag in de zomer linnen — want in de zomer is het niet een al te goed idee. En draag in de winter vegan en gerecyclede materialen. Ja, jij wilde je Matilda Djerf kleden...

Queen of blazers

The queen of blazers: dus een blazer is een onmisbaar item in je garderobe wanneer jij je net als Matilda Djerf wil kleden. Neem alle kleuren en printjes die je maar kan bedenken. Tip: kijk vooral heel veel naar neutrale kleuren. Matilda draagt alle kleuren van de regenboog, maar ze staat bekend om haar clean girl aesthetic en beige kleding.

Neutrale kleuren

Dus over neutrale kleuren gesproken, zorg ervoor dat je meer neutrale kleuren in je kast heb liggen dan de kleur zwart. Begrijp ons niet verkeerd, daar heeft Matilda ook genoeg van in haar kast, maar ga vooral voor de lichte tinten. Dit jasje is toch geweldig?