femfem 22 1

Mannen onthullen: met deze 6 kledingtips wordt een vrouw aantrekkelijk

Looks20 okt 2022, 16:55 doorAurora Ferrari
Uiteindelijk moet je lekker zelf weten wat je wél en niet draagt, maar er is een reden waarom je hier bent: je bent toch nieuwsgierig. Helemaal niet erg, want dat zijn we tenslotte allemaal. Met deze zes kledingtips, gaan de meeste mannen je aantrekkelijk vinden.
femfem 22 1
Bron: @pinterest

1. Zwarte jurk

Zwart is altijd goed als het aan mannen ligt. Maar ze vinden het ál helemaal fantastisch als je voor hen een zwarte jurk uit de kast trekt. En als je lichaam daar sexy in uitkomt, vallen ze al helemaal als een blok voor je.

2. Een blote rug

Tops en jurkjes die wat van je rug laten zien, maken je outfit net wat spannender. Wie vind spannend zo leuk? Mannen! Bingo!

3. Hoge hakken

Een vrouw op hakken, tuurlijk vinden dat mannen geweldig. Er is alleen niets onaantrekkelijker dan wanneer je stralend en wél voor de dag wilt komen met een paar torenhoge hakken en er dan helaas niet op kunt lopen.... Kies dus voor een paar heels waar jij goed op kunt lopen, liever een iets lagere hak dan ongemakkelijk gestuntel.

4. Blote schouders

Wij vrouwen omarmen de blote schouders trend maar al te graag én, je verwacht het niet, mannen doen dit ook! Gelukkig voor ons zijn veel mannen voorstanders van deze tops en jurkjes. Simpel, vrouwelijk en sexy!

5. Iets met kant

Mannen vinden het onwijs sexy als je kleding een kanten detail heeft. Heeft dat mooie topje met V-hals een kanten randje? Of heb je een simpele korte zwarte jurk met kanten mouwen? Perfect. Door dit detail ben je ál helemaal onweerstaanbaar.

6. Rood

Zwart is een ideale kleur voor kleding als je ‘s avonds afspreekt, maar heb je weleens aan rood gedacht? Rood is de perfecte kleur voor ieder lichaam. Het kleedt namelijk af, waardoor je je echt op en top sexy en vrouwelijk voelt. Hij zal zijn ogen niet langer van je afhouden als je iets roods voor hem aantrekt, voor je het weet kleed hij je zo weer uit!