untitled 54

Mooie genen: dit is de mega knappe broer van Zac Efron

Looks29 apr 2023, 20:15 doorAurora Ferrari
Wie had vroeger nou geen crush op Troy Bolton? Sorry, we bedoelen Zac Efron natuurlijk! Deze superknappe acteur is iedereens crush geweest, en daar kan niemand om heen. Maar wist je dat Zac ook een megahotte jongere broer heeft? Hoe kunnen we hem nu pas ontdekken?!
untitled 54
Bron: @zacefron

Zac Efron

Zac Efron kennen we natuurlijk allemaal van High School Musical, maar hij heeft zo veel meer dan dat gedaan. Denk aanHairspray, 17 Again, New Year’s Eve, The Lucky One, Bad Neighbours, Baywatch en We are your friends. Super veel films, waar deze knapperd in voorkomt. Hij was, maar is nog steeds een heerlijke man om naar te kijken. Hoe oud je ook bent, Zac blijft onze forever crush.
Wat hebben die ouders van Zac het toch goed gedaan. Ze hebben namelijk niet onze Zac op de wereld gebracht, maar ze hebben die goede genen ook nog eens doorgegeven aan Dylan Efron, het broertje van Zac. Geen idee wie dat is? Tijd om daar verandering in te brengen, we beloven je dat je er geen moment spijt van zult krijgen!

Dylan Efron

Zac zal dan wel de ster van de familie zijn, maar zijn jongere broertje Dylan mag er ook zeker wezen. De 30-jarige Dylan is een mega knappe man om naar te kijken én lijkt ontzettend erg op zijn knappe broer. Oelala!
Enne ook qua innerlijk lijken de twee erg op elkaar. Dylan blijkt namelijk net als zijn broer een passie te hebben voor film. In tegenstelling tot Zac werkt hij niet vóór, maar achter de schermen. In 2015 en 2017 heeft hij namelijk als assistent van filmproducent Ravi D. Mehta gewerkt aan de films Get Hard, CHIPS en Unforgettable.
Toch heeft hij zijn bekendheid op een andere manier aangepakt. Met bijna achthonderdduizend volgers op Instagram neemt Dylan zijn volgers mee in zijn interessante leven vol reizen door de hele wereld. Hij laat dan ook graag zien dat hij een grote liefde voelt voor de natuur en wilde outdoor adventures . Wij zijn fan!