femfem 44

Dit zijn de 5x knapste mannelijke TikTokkers

Looks26 jun 2023, 11:45 doorAurora Ferrari
Je mag het best toegeven: jij zit ook dagelijks op TikTok te scrollen. Helemaal niet erg, ook omdat er super mooie mannen voorbij kunnen komen. Dus het wordt je vergeven. Dit is onze top 5 knapste mannelijke TikTokkers.
femfem 44
Bron: @ludde_blomqvist

1. Ryan Prevedel (ryanprevedel)

De 20-jarige Ryan Prevedel is een onmisbaar gezicht op TikTok. Half Italiaans en half Canadees: prachtige genen dus. Zijn vier miljoen volgers entertaint hij door zijn looks, unieke kledingstijl én die prachtige glimlach.

2. Nathan Nuyts (nathannuyts)

May we present you: de Belgische Nathan Nuyts. Deze spierbundel zien we steeds vaker op onze For You-page met zijn vriendin May. Samen vormen ze een super mooi koppel. Lekker gedaan, May.

3. Ludde Blomqvist (ohwoah__)

Nee, nee, nee we houden nog even niet op met de knappe mannen. We geven je graag een Zweeds hoofdgerechtje, namelijk Ludde Bomqvist (geen idee hoe je die achternaam uitspreekt). Met alle respect: wat 'n stuk. Zijn lichaam rn look is niet het enige wat ons hart sneller doet kloppen, maar ook de stijl. Stijl meiden, stijl. Zo belangrijk.

4. Michael Blauensteiner (bluesito_)

Dit is de enige TikTokker uit deze lijst die niet met zijn uiterlijk showt. Begrijp ons niet verkeerd, die lichamen zien er heel goed uit. Maarre, wat grappige of intelligente mannen zijn ook meer dan welkom. Deze knappe TikTokker deelt de meest hilarische POV's. Een mooie man om naar te kijken en zeker leuk om te volgen.

5. Cedrik Lorenzen (cedriklorenzen)

Als laatste hebben we Cedrik. We hebben bewust voor deze foto in zijn keuken gekozen, want je hebt 'm wellicht voorbij zien komen. Misschien vinden we hem alleen maar knap door wat 'ie doet, maar goed. Op TikTok plaatst Cedrik dirty kook TikTok-videos. Je moet maar even zelf kijken, dan snap je het. Het is... Tja...
Bekijk de TikTok onder de foto.