femfem 19 2

De wetenschap vertelt: dit zijn de 10 knapste mannen ter wereld

Looks20 okt 2022, 16:43 doorAurora Ferrari
Knappe mannen: er lopen er heel wat rond en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Maar wie is nou de knapste? Genoeg ouwehoer, volgens de wetenschap zijn dit de 10 knapste mannen ter wereld.
femfem 19 2
Bron: Pinterest

Golden Ratio

Mocht jij je nu afvragen hoe ze dit hebben bepaald, wij gaan het je even uitleggen: in deze methode wordt voornamelijk gekeken naar wat mensen over het algemeen mooi vinden. Zo gaat het om verschillende elementen en de onderlinge verhoudingen.
Een belangrijk gegeven hierbij is de invloed van plastisch chirurg Julian De Silva. De man weet dus beroepshalve wat mooi is en wat niet. De wiskundige formule die zo is bedacht kan je dus op elk individu loslaten en zo bepalen of iemand knap is of niet. Op persoonlijke smaak wordt dus niet gelet en dat is misschien wel zo verstandig.

10. Ryan Gosling

We kennen 'm allemaal wel: The Notebook-guy. Wij zullen heb in ieder geval nooit meer vergeten. Met een nette score van 87,48% is hij de tiende knapste man ter wereld. Ja, hij was niet voor niets voor lange tijd onze crush.

9. Kanye West

Kanye Wwest (aka Ye) is naast one big mood , ook een hartstikke knappe man. Nooit echt opgevallen, of wél? Met een score van 87,94% is hij de negende knapste man ter wereld. Niet verkeerd Ye.

8. Idris Elba

Nog een black king , een prachtige man om naar te kijken. Wij vinden het ook absoluut niet erg wanneer hij in meerdere actie films tevoorschijn komt. Met een score van 88,01% is hij de achtste knapste man ter wereld.

7. David Beckham

Het wordt steeds beter en beter, vind je niet? De voormalig Engelse voetballer David Beckham is een plaatje voor alle dames. Helaas is hij in 2013 gestopt met zijn voetbalcarrière, maar hij ziet er nog wel heel goed uit. Balletje trappen, David?

6. Hugh Jackman

Hugh kun je herkennen van twee films. X-Men of The Greatest Showman. En in beide films was hij spec-ta-cu-lair. Een hele mooie man om te zien, als je het aan ons vraagt. Maar volgens de Golden Ration scoort hij ook super goed: 89,64%.

5. George Clooney

Hij is niet te missen, George Clooney. Hij is een paar jaar terug op de eerste plek beland, als knapste man van de wereld... maar helaas. Hij is zo naar de vijfde plek gedrukt met een score van 89,91%. Geen zorgen George, je ziet er nog steeds super goed uit.

4. Brad Pitt

Ook geen verrassing: Brad Pitt. Vroeger was het de crush van veel ladies, maar zelfs nu ziet hij er amazing uit. Hij speelt nog steeds in verschillende films, en daar zijn we alleen maar blij om! En de scores worden steeds hoger want Brad krijgt een score van 90,51%!

3. Bradley Cooper

Deze 46-jarige acteur is al decennia niet van de beeldbuis af te slaan en dat vindt menig vrouw helemaal niet erg. Hij heeft namelijk 0ok in verschillende films gespeeld. Met een score van 91,08% staat Bradley in de top drie van knapste mannen ter wereld.

2. Henry Cavill

Onze Superman, op nummer twee met een score van 91,64%. Een knappie om naar te kijken én gelukkig zien we hem steeds vaker en vaker op tv verschijnen.

1. Robert Pattinson

Op nummer 1, met een score van 92.15% hebben we onze Twilight-vampier, Robert Pattinson. Hierbij hoeven we niet heel veel uitleg bij te geven. kijk hoe knap hij is?!