schermafbeelding 2022 08 19 om 101813

Volgers zijn in shock: Max Verstappen heeft een dubbelganger

Looks19 mrt 2023, 10:37 doorRoos Hooijer
Het lijkt erop dat er een dubbelganger van F1-coureur Max Verstappen op deze aardbol rondloopt. Het internet stond onlangs op z'n kop nadat de moeder van Max Verstappen een foto van haar twee kleinkinderen op Instagram deelde. Eén van de twee jongetjes heeft namelijk bizar veel overeenkomsten met Max.

Dubbelganger gespot

De moeder van Max Verstappen wist haar volgers te verbazen met een enorm schattig kiekje. Op de foto houdt Sophie Kumpen, de moeder van de F1-coureur, twee kleine mannetjes in haar armen. Een enorm schattig kiekje, waarbij één ding vooral heel erg opviel. De gelijkenissen tussen Max en één van de twee jongetjes.
Sophie heeft de neefjes van Max in haar armen. De mini-versie van Max (zoals we 'm vanaf nu noemen) is Luka, het eerste zoontje van de Max' zus Victoria-Jane Verstappen en haar vriend Tom Heuts. Luka werd in 2020 geboren en in 2021 kwam zijn broertje Lio (rechts) erbij.

Overeenkomsten

Fans van Max Verstappen reageren massaal onder de foto van Sophie. Zo wordt er in de reacties alleen maar gesproken over de gelijkenissen tussen Max en Luca. " Luka looks more like Max everyday ", " Both lovely!!!! One is very mini Max!!!! ", " Such a copy of Max ", "Wow, links net Max. Hoe grappig die family gene s " en " That is literally Max on the left ", klinkt het bij de foto.
Max zelf heeft nog niet op de foto gereageerd, maar zal vast en zeker op de hoogte zijn van de gelijkenissen tussen hem en zijn neefje.