meest sexy man ter wereld

Deze acteur is verkozen tot meest sexy man ter wereld

Looks10 nov 2021, 12:00 doorSophie Golbach
Vandaag kondigde het Amerikaanse blad People aan wie er is verkozen tot meest sexy man ter wereld. De titel ging naar niemand minder dan Paul Rudd. En wij kunnen ons hier helemaal in vinden! Vorig jaar was Michael B Jordan de winnaar, hij geeft het stokje nu door aan Rudd.

Wie is Paul Rudd?

De 52-jarige Paul Rudd is vandaag de dag vooral bekend door zijn rol als Ant-Man in de Marvel filmreeks. Maar wij kennen hem natuurlijk als Mike Hannigan of Phoebe's lover uit de serie Friends! Ondanks alle fame is Paul nog lekker normaal gebleven. Hij kan het namelijk niet zo goed geloven dat hij wordt gezien als meest sexy man ter wereld. We love a humble guy! Volgens Rudd zijn er zoveel mannen die deze titel meer verdienen dan hijzelf, waar wij het dus zo niet mee eens zijn.

Paul Rudd verkozen tot Sexiest Man Alive

Ieder jaar mag het Amerikaanse blad weer één man verkiezen tot Sexiest Man Alive. Deze titel wordt al weggegeven sinds 1985. De eerste keer ging Mel Gibson er met de titel vandoor. Daarna volgde nog grote (en hete) namen als George Clooney, Brad Pitt en Johnny Depp. John Legend won zelfs meer dan één keer!
Allemaal leuk en aardig natuurlijk, zo'n titel, maar wat kan je er nu mee? Buiten het feit dat Rudd nu in zijn Instagram bio kan zetten dat hij de meest sexy man ter wereld is ( als hij Instagram zou hebben), kan hij ook naamkaartjes gaan laten drukken waarop staat dat hij de sexiest man alive is. En dat is dus precies wat Rudd gaat doen. Wat een grapjas is het ook, die Rudd.

Rudd hoopt op uitnodiging voor sexy diners

Nu Rudd de meest sexy man ter wereld is, hoopt hij dat hij mag dineren met zijn voorgangers George Clooney, Brad Pitt en Michael B. Jordan. Je snapt het wel, dit willen wij natuurlijk ook. En hello, waar is onze uitnodiging voor dit diner? Tafelen met alleen maar sexy mannen is letterlijk de zevende hemel.