fem fem 7 3

Bye, bye black hair: Megan Fox gaat voor een nieuwe look

Looks15 mrt 2023, 11:27 doorAngela Badstuber
Afgelopen weekend waren de Oscars uitreikingen en natuurlijk is er altijd een afterparty. Bij de Oscars Vanity Fair schitteren celebs op de blauwe loper en vervolgens gaan ze naar de afterparty. Megan Fox was dit jaar ook aanwezig en zoals altijd ziet ze er prachtig uit, maar dit keer liet ze ons een hele andere look zien.
fem fem 7 3
Bron: Pinterest

Megan Fox

Megan Denise Fox, zoals ze voluit heet, is een Amerikaanse actrice en model. Ze won op 13-jarige leeftijd meerdere prijzen bij American Modeling and Talent Convention in Hilton Head Island. Op haar vijftiende was haar filmdebuut in Holiday in The Sun. Toen ze zestiende stopte ze met school voor haar carrière en verhuisde ze naar Los Angeles. Na twee maanden kreeg ze haar eerste baan. Ze werd gecast in de film Confessions of a Teenage Drama Queen. Na haar succes kreeg ze ook gastrollen in series zoals What I Like About You, Two and a Half Men en The Help.

Nieuwe look

Megan Fox verscheen op de blauwe loper van de Oscars in een zwarte, lange Missi Sohee Couture jurk. De jurk heeft een diepe halslijn en ze combineerde het met een prachtige een grote diamanten ketting en ring. Normaal gesproken straalt ze dan ook met haar lange zwarte haren, maar dat was dit keer even anders. Megan heeft namelijk een bezoekje aan de kapper gebracht. Haar lange lokken heeft ze ingeruild voor een korte coupe en ze koos ook voor een andere kleur, namelijk rood.
Niet alleen wij vinden de nieuwe look van Megan Fox prachtig. In de comments reageren mensen " So hot! " en " Stunning ". We vragen ons af hoelang haar nieuwe look blijft. Misschien dat de look alleen voor de Oscars was en ze binnenkort weer terug gaat naar haar lange donker haren.