untitled 5

Dit zijn de modekleuren die we deze lente massaal gaan dragen

Looks12 mrt 2023, 11:45 doorAurora Ferrari
De lente is bijna om de hoek, wat betekent dat nieuwe modetrends er aan komen. Gelukkig hoef jij niet tot die tijd te wachten, wij kunnen je namelijk al wat hints geven. Zo weten wij al welke modekleuren deze lente massaal gedragen gaan worden. Enne, we moeten eerlijk zijn: wij zijn in love!
untitled 5
Bron: Pinterest

1. Fifty Shades of Grey

O wat houden we van deze modekleur: Fifty Shades of Grey. En hiermee bedoelen we dat alle tinten grijs goed zijn. Match ze bij elkaar, match ze niet... we don't care. Maar draag massaal grijs deze lente!
Neem voorbeeld aan de onderstaande outfit. Een witte T-shirt, een donker grijze blazer én een metallic zilvere broek. Ge-wel-dig!

2. Electric blauw

We kunnen niet ontkomen van deze kleur én daar zijn we dolblij mee: electric blauw. We zagen deze kleur vorig jaar al zijn debuut maken, maar we nemen het dit jaar zo weer mee. Van shirtjes tot truien en van broeken tot jassen. Alles electric blauw!

3. Vuurrood

Vuurrood is misschien wel dé populairste modekleur van 2023 en dat is niet zomaar. Op de catwalk van grote modehuizen als Prada, Valentino, Hermès en Gucci was deze kleur mega veel te zien.
De supergeladen toon geeft een energetische intensiteit af die ons modehart sneller laat kloppen. We kunne niet wachten om deze kleur overal te zien!

4. Metallic

Klopt... metallic is geen kleur, maar we doen gewoon alsof. We kunnen het namelijk niet vaak genoeg zeggen, maar een metallic kledingstuk kan dit jaar niet in je garderobe ontbreken!
Het mooie aan deze trend is dat het niet uitmaakt wanneer je dit draagt. Festival? Goedgekeurd. Club? Goedgekeurd. Schooldag of werkdag? Goedgekeurd. Je kan metallic overal mee combineren en er voor elke gelegenheid een outfitje van maken!

5. Fel geel

Last but not least hebben we fel geel: een modekleur die we in 2023 heel veel gaan zien. Deze energieke kleur brengt vreugde met zich mee en doet ons denken aan de zon. Enne, dat is precies de vibe waar we dit jaar voor gaan.
Een klein nadeel aan deze modekleur is er wel. Ben je erg wit en kan jij jezelf wel vergelijken met Casper het spookje? Dan is het misschien een idee om een bezoekje te nemen bij de zonnebank of om een heleboel self tan in te kopen...