kledingstijl

Of je het wil of niet: deze modetrends passen bij je sterrenbeeld

Looks23 jan , 18:00 doorAurora Ferrari
Iedereen heeft zo zijn eigen manier van kleden en geeft ieder een kleine twist aan zijn of haar stijl. Maar wat als we je vertellen dat jij je waarschijnlijk deze hele tijd verkeerd heb gekleed? De sterren vertellen meer dan je persoonlijkheid, vriendschappen en liefde. De sterren weten namelijk ook welke modetrend het beste bij jouw sterrenbeeld past.
kledingstijl
Bron: Pinterest

Ram (21 maart tot 19 april)

Ram is een van de meest energieke sterrenbeelden van de dierenriem die altijd klaar is voor een uitdaging. Om die reden past de tenniscore trend goed bij dit sterrenbeeld. Deze trend is sportief, fashionable en een tikkeltje gedurfd.

Stier (20 april tot 20 mei)

Zeg Gossip Girl en Breakfast At Tiffany’s en wij roepen meteen plazacore . Dat is dan ook de modetrend die het beste bij Stier past. Dit sterrenbeeld houdt van geld en luxe en is een tikkeltje materialistisch ingesteld. Deze combi van allerlei preppy aesthetics past dan bij niemand anders dan Stier.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Of je het wil of niet Tweelingen, de modetrend die bij jou het beste past, is mall girl. Denk hierbij aan casual Amerikaanse kleding. Het is een trend die is gebaseerd op de vroege zero’s en ook wel Abercrombie-core wordt genoemd. Helemaal wat voor Tweelingen!

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Een luchtige, nette look: dat is het motto van Kreeft. Daarom is de coastal grandmother ook jouw modetrend. Button-downs, bucket hats, witte jurken met een luchtig silhouet en linnen broeken: jouw kast zou daar vol mee moeten zitten. Sterker nog: je wil niks anders dan dat.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Sinds actrice Margot Robbie tijdens de opnames voor de Barbie-film werd gespot in een roze outfit, leeft de roze kledingstijl weer helemaal op. Enne, welk sterrenbeeld wil nou het meeste aandacht en wil als geen ander opvallen? Precies, Leeuw.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Je hebt vast ooit van de that girl-trend gehoord. Deze trend draait om positieve dingen en gezondheid wordt geprioriteerd. Oftewel: veel sportkleding en andere comfy looks. En deze stijl past goed bij Maagd. Voor jou is sporten en gezond leven een hoge prioriteit, daarom is deze trend helemaal wat voor jou.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Vrouwelijkheid, kunst en cultuur: daar staat Weegschaal voor. Je bent een échte dame, maar niet op de preppy manier. Je leeft op beenwarmers en schattige neutrale kleding. Daarom is de balletcore he-le-maal jouw kledingstijl.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Sinds de Netflix-serie Wednesday is uitgekomen, is de ’90s Whimsigoth-trend helemaal een ding geworden. Whimisoth is een samenstelling van de woorden whimsical (grillig) en gothic. Deze trend past goed bij de Schorpioen. Want eh... als iemand niet van kleur houdt dan ben jij het wel Schorpioen.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Als jij coconut girl zegt, zeggen wij Boogschutter. Het is dé kledingstijl van dit sterrenbeeld. Deze trend is een aantal jaar geleden opgedoken en werd omschreven als 'de persoon die altijd op een tropische vakantie is'. Denk aan kleding met tropische bloemenpatronen, kleurrijk haakwerk en felle tinten.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Veel flannel, veel wol en veel aardse kleuren, daar gaat Steenbok lekker op. Daarom own jij als knus sterrenbeeld de canbincore kledingstijl. Jij wil zo knus en warm mogelijk gekleed zijn, maar het ondertussen ook keihard rocken.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Dark Academia is een stijl die wat preppy en schools overkomt, maar wel gecombineerd met een stoer randje. Dat past het beste bij de karaktereigenschap van Waterman. Dit sterrenbeeld vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken, en dat is de letterlijke vertaling van dark academia.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Mermaidcore, dat is de modetrend die bij Vissen het beste past. Niet alleen omdat beide wezens in het water te vinden zijn, maar ook omdat het beide een go-with-the-flow motto heeft. Het is een trend die veel blauwtinten (van licht nautisch tot diepblauw), veel pailletten en netachtige stoffen omvat.