monique westenberg

Zo knap: zo zag Monique Westenberg er in haar jongere jaren uit

Looks01 mei , 18:45 doorRomy Nouwen
De 46-jarige Monique Westenberg is inmiddels al een tijdje lang volwassen, maar is ten opzichte van vroeger maar weinig veranderd. Dat blijkt nadat ze kiekjes uit de oude doos haalde en op Instagram heeft geplaatst.

Hier ken je Monique Westenberg van

Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen als je de naam Monique Westenberg hoort. Dat is ook niet gek, want als je de juicekanalen niet op de voet volgt ken je haar waarschijnlijk ook niet. Of nou, je weet niet over wie we het hebben totdat we je vertellen waar je haar van kunt kennen.
Monique Westenberg kun je namelijk kennen als (ex-)vriendin van André Hazes. Ze heeft al jaren lang een knipperlichtrelatie met deze man. De relatiestatus verandert met de week, waardoor we nauwelijks nog kunnen bijhouden of de twee wel of niet gelukkig zijn met elkaar. Het lijkt er op dat ze nu weer happy zijn, want onlangs deelde André Hazes dat hij weer hotel de botel is op Monique. In ieder geval zijn de twee sowieso gelukkig met hun zoontje.

Zo zag Monique er vroeger uit

Dré Hazes blijft dus keer op keer vallen voor Monique en wij begrijpen wel waarom. Deze vrouw maakt namelijk zeker indruk met haar goede looks. En dat op 46-jarige leeftijd.
Dat ze wel degelijk ouder is geworden, blijkt nu uit foto's die ze deelt op Instagram. Ze heeft wat kiekjes uit de oude doos getoverd en laat ons een kijkje nemen. Daarop is te zien dat ze vroeger ook al opviel dankzij haar goede looks. En dat begon, zoals wij het zien, al toen ze baby was. Zo cute!
Bron: @moniquenoell
Bron: @moniquenoell
Bron: @moniquenoell
Bron: @moniquenoell
Bron: @moniquenoell
Bron: @moniquenoell