untitled 33

Natural lipfillers: dit is volgens Lisa Korver de perfecte lip-combo

Looks08 apr 2023, 12:45 doorAurora Ferrari
Dikke lippen: je hebt het niet, je hebt het wel of je hebt ze laten doen. Helaas worden we niet allemaal geblessed met mooie volle lippen en zijn daarom altijd op zoek naar een oplossing. De ene kiest voor lipfillers, terwijl de ander het probeert met make-up. En zo is influencer Lisa Korver dan ook op dé perfecte lip-combo gekomen.
untitled 33
Bron: @lisakorver22

Lisa Korver

Wie, net als wij, non stop op TikTok aan het scrollen is, heeft haar vast wel eens voorbij zien komen: Lisa Korver. De blondine is niet meer weg te denken van onze for you page en zien haar regelmatig met bestie Charlotte Molenaar op Instagram verschijnen.
Outfits, kiekjes in Amsterdam én heel veel geklets: dat is wat we van Lisa vaak kunnen verwachten. Maar wat ze ook leuk vindt, is naast mode tips, ook beauty tips te geven. Zo heeft zij een megagoede lip-combo ontdekt. Ze noemt het zelf "natural lipfillers".

Dé perfecte lip-combo

Lisa Korver heeft ons gered: ze heeft namelijk laatst een nieuwe lip-combo ontdekt, en we zijn dolblij dat ze deze met ons heeft gedeeld! WIl jij net zo mooie lippen als Lisa? Dan moet je deze lip-combo zeker een keer proberen!
Wat je hiervoor nodig hebt, is allereerst de MAC lip pencil in de kleur 'whirl'. Daarmee overlined ze haar lippen een klein beetje, zodat je dat lipfiller effect krijgt. Vervolgens kleurt ze daarmee haar onderlip een heel klein beetje in.
Als laatste, gebruikt ze om haar lippen in te kleuren, de Lip Lovies Blushing lip oil (in kleur 010) van de Kruidvat. Deze is so good! Niet alleen Lisa is hier namelijk fan van, maar wij ook! Deze is namelijk een échte dupe van de Dior lip oil.