schermafbeelding 2022 10 26 om 104011

Hilarisch: meisje koopt nieuwe jurk en komt er in de club achter dat-ie licht geeft

Looks01 nov 2023, 16:45 doorRomy Nouwen
Een jurkje dat licht begint te geven zodra je een stap zet in de club, lijkt de droom van iedere vrouw. Deze droom wordt werkelijkheid, want hij bestaat echt! Deze blauwe nieuwe jurk verandert namelijk in een lichtgevende zilveren jurk zodra het donker wordt en de lampen erop schijnen. Wij praten je bij.

Licht in het donker

Vind jij het helemaal niet erg om in het middelpunt van de aandacht te staan én steel jij graag de show met je outfits op feestjes of in de club? Dan hebben wij de perfecte jurk gevonden voor jou. Een Amerikaanse dame kocht deze jurk, omdat ze de blauwe kleur ervan wel kon waarderen. Toen ze de nieuwe jurk uit de kast trok voor een avondje in de club stond ze voor een aangename verrassing. Bij aankomst in de club kwam ze er namelijk achter dat deze jurk licht geeft in het donker. Hij reflecteert, waardoor je in één klap onmisbaar bent in een donkere ruimte met felle lampen.

Alles over deze jurk

We snappen uiteraard dat ook jij deze jurk wel ziet zitten, want wie wil dit nou niet? Een zoektocht naar deze jurk startte en al snel vonden wij de winkel waar je deze jurk kunt scoren. Het merk Farfetch verkoopt deze jurk en gelukkig voor ons is hij verkrijgbaar in Nederland. Je moet er wel wat voor over hebben, want voor deze jurk betaal je namelijk het behoorlijke bedrag van €830,-.
Kleine sidenote: wel hebben we zo onze twijfels over of dit verhaal wel écht waar is. Na een tijdje spitten op de website, vinden we namelijk meerdere varianten van dit jurkje. Het kan dus zomaar zijn dat de blauwe helemaal niet reflecterend is. In ieder geval zijn we blij verrast door het leuke filmpje, dus we liggen er niet wakker van als we er tóch ingetrapt zijn.
Hoe dan ook, het is misschien slim om een jurkje in je donkere woonkamer te testen, voordat je 'm aantrekt naar een feestje. Dit kan namelijk veel zeggen over de kleur van je jurk. Dat scheelt een hoop gedoe in de club.