shopping

Wil je nieuwe kleding maar heb je geen geld? Zo doe je het

Looks08 mrt 2018, 9:09 doorRedactie
Ben je blut? Maar wil je wel graag nieuwe kleding kopen? Gelukkig is dit makkelijk op te lossen. Je kan vintage gaan shoppen of je oude kleding customizen. Om jou wat inspiratie te geven, hebben wij de beste tips op een rijtje gezet, zodat jij met een compleet nieuwe outfit de deur uit loopt!
istock 492881188

Vintage shoppen

Blut? Maar wil je toch nieuwe items? Ga dan vintage shoppen! Dit is een stuk goedkoper en je vindt er vaak de leukste tweedehands designer items. Een paar voorbeelden van leuke vintage winkels zijn: episode , designer-vintage , farfetch en froufrous .

Shop in de sale

De gouden tip: wacht tot de sale! Er is niks frustrerender dat je je trui met 50% korting in de winkel ziet hangen, terwijl je die net hebt gekocht. In de sale periode kan je flink wat geld besparen en een aantal leuke items aan de haak slaan. Kan je toch niet wachten tot de sale? Geen zorgen. Er zijn verschillende sites waar jij een kortingscode kunt scoren. Een beetje rondsurfen op het internet en 9 van de 10 keer vind je er wel eentje..

Anders stylen

Probeer je items die je in je kast hebt hanger anders te stylen. Vaak kies je voor dezelfde look, omdat die ene blauwe trui nou eenmaal het beste staat bij die zwarte mom jeans. Toch is het belangrijk om andere looks te creëren. Op een gegeven moment gaat het je vervelen en wil je nieuwe dingen, terwijl je op zo veel andere manieren een compleet andere outfit kan maken.

Verkopen

Met het geld dat jij verdient aan het verkopen van je items kan jij weer gaan shoppen. Je bent dan wel even bezig met de perfecte foto's maken, maar je krijgt er wel wat voor terug. Zet je items bijvoorbeeld op united wardrobe . Dit is een sociale marktplaats voor het kopen en verkopen van kleding.

Customizen

Geef je oude items een nieuw leven door ze te customizen. Die ene oude spijkerjas kan je namelijk leuk oppeppen door ze met patches te bekleden. Ook kan je wat scheuren creëren, zodat je spijkerjas een andere uitstraling krijgt. Op deze manier heb je weer nieuwe items, maar geen geld uit gegeven. Ideaal toch?