schermafbeelding 2023 04 04 om 165756

Need inspiration? Deze outfits zijn perfect voor elke kantoorbaan

Looks04 apr 2023, 16:55 doorAurora Ferrari
Wat moet je in hemelsnaam aan naar je werk, vraag je je wel eens af. Je wil er natuurlijk wel hip uit zien, maar hoe zorg je er voor dat het tegelijkertijd ook werkproof is? Gelukkig hebben wij een aantal outfits voor je uitgezocht, die voor elke kantoorbaan perfect zijn!
schermafbeelding 2023 04 04 om 165756

1. Lange rok

Korte rokjes op werk zijn niet altijd toepasselijk. Jammer, maar ook wel begrijpelijk. Je wil natuurlijk wel professioneel over blijven komen, maar je wil op warme dagen ook wel je beentjes laten luchten... Gelukkig zijn lange rokken helemaal hip dit jaar, en dan voornamelijk de denim rokken!
Het is leuk én werkproof! Precies wat je nodig hebt wanneer de temperaturen (eindelijk) beginnen te stijgen. Combineer de denim rok met laarsjes voor een wat chiquere look of style het met een paar sneakers voor een wat stoerdere vibe!

2. Pak

Wie ooit heeft gezegd dat alleen mannen een pak mogen dragen, heeft het mooi verkeerd. Vrouwen in een pak zijn sexy en komen over als echte busisness womans. Het leuke aan een pak bij vrouwen, is dat je het zo leuk kan maken als jij zelf wil.
Voor welke fitting ga je? Oversized of strak? En welke kleur? Ga je voor basic zwart of ga je voor donker groen? Of doe je gek én ga je voor een gek kleurtje zoals roze?

3. Casual

Een spijkerbroek én een shirtje: hiermee kan je nooit de mist in gaan. Het klinkt niet bijzonder, maar dat ligt helemaal aan jou. Wat deze outfit bijzonder kan maken, zijn namelijk de details die jij er aan toe gaat voegen. Draag statement sieraden, draag er leuke hakjes bij en doe je haar anders dan anders. Casual, maar wel goed over nagedacht!

Pantalon

Last but not least: pantalons. Hoe kon je denken dat we deze broek niet in de lijst gingen zetten? Pantalons zijn dé perfecte broeken wanneer je dagenlang op kantoor werkt. Waarom? Ze zijn chique én je kan ze combineren met alles wat je maar kan bedenken.
Werk jij in een kantoor met jonge mensen én is het een chille en relaxte werksfeer? Kies dan voor een leuke oversized bovenkant. Tegenwoordig is alles goed, als het maar één of twéé maatjes groter zijn dan normaal. Werk je toch in een wat professioneler kantoor? Dan kan je de pantalon combineren met een mooie coltrui of een bijpassend colbertje.