tamara 1

Real Housewife Tamara onder het mes: twee nieuwe vriendinnen

Looks26 jun , 15:00 doorRedactie
We kennen Tamara Elbaz allemaal als een vrouw die geen blad voor de mond neemt. Ze zegt alles wat ze denkt en alles wat ze vindt. Of je het nu wil horen, of niet. Dat ze niet vies is van cosmetische ingrepen wisten we al. Daarom stonden we niet gek te kijken toen ze liet weten dat haar vriendinnen ging laten vergroten.

Onder het mes

De Real Housewife Tamara spreekt zich openlijk uit over haar nieuwe cosmetische ingreep. Ze is er namelijk maar wat blij mee. Dit keer gaat het om twee nieuwe borsten. Op Instagram plaatst ze een lachende foto van zichzelf met haar behandelschort nog aan. Ze schrijft erbij: "Nou ze zitten er in hoor 😆. Toch ietsje groter genomen, ik kies namelijk nooit voor minder in het leven 😝." Kijk, zo kennen we haar.
Ze gaat verder: "Ik heb dus verder een heerlijke dag gehad. Ik was in de super mooie kliniek van Bergman / Bey in Hilversum en ben zo lief behandeld door iedereen. Ik krijg met de keer dat ik in aanraking kom met zorgmedewerkers steeds meer respect voor deze mensen. Zorgen voor anderen zit echt in hun hart ♥️."
Gelukkig is alles goed gegaan, Tamara had namelijk wel een foutje gemaakt. Ze schrijft: "Er was wel even wat stress omdat ik twee uur op voorhand peren-ijs was gaan eten (geen idee wat me bezielde) maar dat werd prima opgelost. Twee andere mensen moesten daarom eerder onder het mes😆. Sorry daarvoor artsen en patiënten. Verder was er lavendel op de kamer, een handmassage, een verwarmde deken en olie voor op mijn lippen. Dus de princess treatment hebben ze helemaal begrepen daar 🙏🏼."
Toch fijn als mensen open zijn over de cosmetische ingrepen die ze ondergaan en hoe het hen verloopt. We wensen Tamara succes met het herstelproces.