untitled 22

Oh no: sokken in sandalen zijn deze zomer terug van weggeweest

Looks17 mrt 2023, 11:45 doorAurora Ferrari
Comfortabel is het wel, maar erg trendy is het niet. Sokken in sandalen worden al een hele lange tijd gezien als mode disaster, maar deze zomer lijkt het rad omgedraaid te zijn. Vroeger werd je bestempeld met het 'geitenwollen sokken imago' als je sokken in je sandalen droeg, tegenwoordig ben je helemaal hip.
untitled 22
Bron: Pinterest

Sokken in sandalen

Jarenlang verafschuwde de modepolitie sokken in sandalen, maar tegenwoordig is het allesbehalve nog eenfashion faux-pas. De sokken-in-sandalen trend werd in 2020 ook al gespot bij dure merken zoals Prada, Gucci en Dior én ook sommige influencers zagen we er al mee lopen.
En óók deze zomer, zijn de sokken in sandalen weer terug van weggeweest. Wij geven je wat inspiratie en een aantal tips over hoe jij deze trend zo hip mogelijk kan toepassen. Na een aantal inspiratie foto's te hebben gezien, zijn we het er over eens: de sokken-in-sandalen trend is megaleuk.

Pumps

Heb jij onwijs leuke pumps, maar is het nog nét iets te koud om ze te dragen? Kies een leuk kleurtje sokken én rock ze als geen ander. Deze lente kan het gewoon, want eh... het is gewoon in de mode.
Het is niet heel veel anders dan een panty, dus schaam je niet want het ziet er erg gaaf uit! Ready om comfy de zomer in te gaan?

Birkenstocks

Meerdere kledingitems die vorig jaar trendy waren, hebben we naar het nieuwe jaar meegenomen. Een voorbeeld daarvan zijn de welbekende Birkenstocks. Enne, deze kun je eigenlijk niet dragen zónder sokken.
Voor deze heerlijke sandaaltjes adviseren je toch wél echt de 'geitenwollen sokken vibe'. Te warm? Dan zijn dunne sokjes uiteraard ook goed!

Sandalen

Zeg je sokken met sandalen, dan zal je snel het beeld hebben van een oude man zonder stijl (met alle respect). Gelukkig kunnen we het tegenwoordig veel fashionabler stylen. Kies in plaats van die lompe sokken, voor de standaard witte van Nike of maak het wat extra met glittersokken.
Je kan het zo leuk maken als dat jij zelf wil. Enne, het helpt er natuurlijk ook aan mee om leuke sandaaltjes te kopen. Dat kan ook heel veel wonderen doen.