untitled 2023 07 28t122251632

Waarom iedereen plotseling in de ban is van de scandi hairline

Looks28 jul 2023, 17:45 doorAurora Ferrari
In de wereld van TikTok-microtrends is het moeilijk om je niet een beetje gestoord te voelen bij elke bizar genaamde trend die opduikt. Herinner jij je namelijk nog de McDonald's-coupe ? Maar de scandi hairline, is wel iets waar jij je aandacht bij wil houden. Iedereen is namelijk fan!
untitled 2023 07 28t122251632
Bron: @sophiarichiegrainge

Scandi hairline

De scandi hairline, oftewel de Scandinavische hairline, is tegenwoordig helemaal geliefd binnen de Gen Z-generatie. Je zou denken dat het iets te maken heeft met Scandinavisch modeicoon Matilda Djerf, maar deze keer niet. We kunnen eerder kijken naar een nieuw geliefd persoon, namelijk Sophia Richie. Is het je weleens opgevallen dat Sophia Richie op een Noordse godin lijkt met een natuurlijke, zonovergoten halo die haar gezicht omringt? Dit is precies wat de scandi hairline inhoudt: een naadloos, helder kader rond je gezicht dat moeiteloze schoonheid uitstraalt!
In tegenstelling tot traditionele methoden voor highlighten, heeft de scandi hairline een unieke aanpak. Deze haarbewerkings-techniek uit de vrije hand richt zich uitsluitend op de omtrek van je haar en zorgt voor helderheid en uitstraling die de teint van je gezicht prachtig aanvult. Deze haartrend biedt de perfecte manier om een vleugje lichtheid en uitstraling aan je zomerlook toe te voegen.

Voor iedereen

Mocht je denken dat deze trend alleen voor blondines is, dan heb je het mooi verkeerd. Deze haartrend biedt een leuke en veelzijdige manier om je zomerlook naar een hoger niveau te tillen, ongeacht je haarkleur. Of je nu een natuurlijke blondine of een brunette bent, deze techniek geeft je haar de perfecte glans en dimensie.
En nog meer heerlijk nieuws: in tegenstelling tot wat je zou verwachten, is het onderhouden van de scandi hairline verrassend weinig. We adviseren je om elke drie maanden even naar de kapper te gaan voor een kleine touch-up. Meer niet! Heb je daar weinig zin in en wil je het liefst niet elk kwartaal langsgaan? Het toepassen van een geschikte wasroutine en het gebruik van kleurbehoudende behandelingen helpen om de levendigheid van je haar te behouden. Eenvoudig, toch?