femfem 2023 01 04t105228545

Kopen, kopen, kopen: dit worden de schoenentrends van 2023

Looks04 jan 2023, 14:14 doorAurora Ferrari
Eerder zetten we al de grootste modetrends van 2023 voor je op een rij, maar als finishing touch zijn een paar trendy schoenen ook nodig om de outfit volledig af te maken. Enne, we je kunnen je alvast vertellen dat dit jaar veel goeds belooft, wat betreft mode.
femfem 2023 01 04t105228545
Bron: @tessavmontfoort

1. Old school

Een paar sneakers zijn een must have in je kledingkast. En het fijne aan old school schoenen, is dat ze nooit niet trendy zullen zijn. Sterker nog, de trendschoen die tijdens de Fashion Weeks gedragen werd door modellen zijn Nikes of Adidas Samba's de sneakertrend van 2023. En we vinden ze amazing!

2. Metallic

O wat zijn we blij dat metallic he-le-maal terug komt. We hebben eerder geschreven over dat metallic kleding in 2023 helemaal een ding wordt, maar ook metallic schoenen zul je steeds vaker voorbij zien komen. Met deze schoenentrend maak je zonder twijfel een feestje van elke look.

3. Dijhoge laarzen

Deze trendschoenen zijn gereserveerd voor de echte modedurfals onder ons. Ze zijn er even uit geweest want niet iedereen vond ze even leuk, but they are back to shine. Als je deze dijhoge laarzen leuk kan stylen zullen ze ongetwijfeld leuk staan. Combineer ze met een rok of een jurkje voor een classy look.

4. Denim

We zullen spijkerstof in overvloed overal voorbij zien komen, en daar zijn we stiekem erg blij mee. We zullen ons dit jaar volledig in spijkerstof kleden. Met een paar laarzen als deze maak je elke outfit in een handomdraai cool.

5. Mary Janes

We zagen de Mary Janes al in 2022 voorbij komen, maar we nemen de poppenschoen gewoon mee naar dit jaar. Deze poppenschoentjes met Franse flair zijn namelijk ideaal voor hele jaar door. Je combineert ze gemakkelijk onder jeans, een rok of een jurk en ze staan altijd (maar dan ook altijd) leuk.

6. Uggs

Hallo? Deze konden we toch niet achterlaten in 2022? We hebben niet voor niets als ons geld aan deze heerlijke "pantoffels" uitgegeven. We nemen de Uggs mee, maar dan vooral de écht pantoffel variant. Eerlijk, deze wil je toch het liefst elke dag rocken ? A-ma-zing!