fem fem 3

Zo bereid Selena Gomez haar huid voor op een lange vlucht

Looks12 mrt 2023, 12:45 doorAngela Badstuber
Selena Gomez, oftewel Queen S, wie kent de zangeres en actrice nou niet? Drie jaar geleden lanceerde ze haar eigen make-up lijn Rare Beauty. Op haar socials plaatst nu onder andere ook meer beauty en skincare video's. Met haar succesvolle carrière vliegt ze een paar keer per jaar de wereld over en daar hoort natuurlijk een goeie huidverzorging bij. Ze liet haar routine zien in een video.
fem fem 3
Bron: Pinterest

Voorbereiden op een lange vlucht

Sommigen zullen het misschien overbodig vinden, maar je huid voorbereiden op een lange vlucht is heel belangrijk. Je huid kan door het vliegen erg droog worden. Je huid voelt dan ruw en trekkerig aan. Ook kan je onzuiverheden krijgen door het vliegen. Dat komt door de lage luchtvochtigheid en luchtdruk, droge cabines en gerecyclede lucht. Het is belangrijk om tijdens de reis een huidverzorgingsproducten bij de hand te houden. Dus je huid voorbereiden op een lange vlucht is een must! En Selena Gomez laat ons zien hoe zij haar huid voorbereid.

Selena Gomez 7-step routine

Het lijkt erop dat de zangeres zich goed weet voor te bereiden op een lange vlucht. Ze bereidt haar huid voor met wel zeven stappen en zeven verschillende producten. In de video laat ze haar routine zien en de producten die ze gebruikt. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan de producten die ze gebruikt.
Ze begint met het sprayen van een facemist. Daarna reinigt ze haar gezicht met een everyday cleanser en brengt ze een oogmasker aan van haar eigen lijn Rare Beauty. Nadat ze klaar is met het masker, brengt ze een toner aan en twee verschillende serums. De één is een hydraterend serum en de andere een retinol serum. Als laatste stap brengt ze wat concealer aan, ook van haar eigen lijn.
Wil je de tutorial zien? Hieronder zie je de video van haar routine. Selena's huid ziet er prachtig en gezond uit!