bella hadid

Bye gouden accessoires: deze sieradentrend spotten we bij Rihanna en Bella Hadid

Looks31 aug 2022, 14:11 doorRoos Hooijer
Grote kans dat er in jouw sieraden doos flink wat gouden kettingen, ringen en oorbellen liggen. We have to admit, een set gouden oorbellen of een gouden ketting maakt je outfit nu eenmaal net iets meer af. Maarre, als we fashiongoeroes als Bella Hadid en Rihanna mogen geloven, moeten we afscheid nemen van deze gouden pareltjes.

Zilver is het nieuwe goud

Trends komen en gaan – en dat geldt ook voor accessoires. Menig modeliefhebber paradeerde vorig seizoen nog met een set gouden accessoires, maar dit is inmiddels geswitcht naar zilver. Nemen we een kijkje op Instagram, Pinterest of TikTok, dan vliegen de zilveren ringen, kettingen en hoops ons letterlijk en figuurlijk om de oren.

Celebs gingen ons voor

Grote kans dat je 'team goud' bent en het je behoorlijk wat moeite kost om te wennen aan zilveren accessoires. We laten je hierom zien dat menig celeb je al voor ging. Want jawel, Kylie Jenner, Dua Lipa, Rihanna, Bella Hadid en Hailey Bieber zijn al overgestapt naar zilver. En deze ladies zijn over het algemeen heel goed in het voorspellen van trends.

Mix en match

Het moge duidelijk zijn dat zilveren accessoires de nieuwe way to go zijn geworden. Moet je nog even wennen aan het idee? Dan is het anno 2022 ook hartstikke mogelijk om zilver en goud met elkaar te matchen. Misschien is het hierdoor zelfs makkelijker om uiteindelijk te overstap naar zilver te kunnen maken.
Kleuren, zilver en goud met elkaar matchen of gewoon full silver : het zijn allerlei mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Als we de laatste trends mogen geloven is het in ieder geval niet erg om lekker je eigen creativiteit erin te gooien. We like!