strapless beha niet afzakken

Met deze TikTok-hack zakt jouw strapless beha nooit meer af

Looks18 jun , 20:52 doorRoos Stevens
Bij sommige kleding heb je gewoon echt een beha nodig zonder bandjes. Hoe kan je anders nu die leuke off shoulder tops dragen? Het is heel vervelend om een beha aan te doen en dat 'ie na heel kort te dragen alweer afzakt. Het laatste wat je wil is natuurlijk flashen. Gelukkig hebben wij een TikTok-hack die daar verandering in kan brengen. Met deze hack zakt jouw strapless beha nooit meer af.

Allemaal verschillende soorten

Waarschijnlijk heb jij een hele hoop verschillende beha’s in je kast liggen. Dat zou een sportbeha kunnen zijn, een bralette, maar ook gewoon een beha die je dagelijks draagt. Bij sommige outfits is het gewoon helemaal niet handig om een beha te dragen. Ladies met kleine borsten kunnen bij een bepaalde outfit ervoor kiezen om geen beha aan te doen. Helaas kan niet iedereen dit… Gelukkig hebben wij een TikTok-hack voor jou dat jouw strapless beha nooit meer af zal zakken.

Nooit meer struggles door deze hack!

Eindelijk is er een oplossing voor al die vervelende strapless beha’s die afzakken! Superfijn! Nu is het ook nog eens helemaal niet lastig om het voor elkaar te krijgen. Je moet als eerste de beha-bandjes aan de achterkant van de lusjes vastmaken. Laat het bandje voorlangs gaan en zorg ervoor dat die langs de onderkant van de beha gaat. Dit is voor wat extra stevigheid. Als laatste moet je het uiteinde van het bandje aan het andere lusje aan de buitenkant vastmaken. Door dit te doen hoef jij nooit meer te struggelen met een leuke top die je per se wil dragen. Heerlijk!
Deze video laat de TikTok-hack zien.