fem fem 10 1

New look: Sylvia Geersen verft haren rood

Looks10 mrt 2023, 15:59 doorAngela Badstuber
Sylvia Geersen is momenteel te zien in het tweede seizoen van De Bachelorette. Het Rotterdamse model schittert niet alleen in het reality programma, maar ook op haar Instagram. Ze liet ons haar nieuwe look zien.
fem fem 10 1
Bron: @sylviageersen

Sylvia Geersen

De Rotterdamse schoonheid deed mee aan het eerste seizoen van tv-programma Hollands Next Top Model (HNTM). Sylvia wist helemaal tot de finale te komen. Het ging toen nog tussen haar en Sanne Nijhof. De winnares? Dat was Sanne, Sylvia stond op de tweede plek, waar ze ook helemaal oké mee was.
Sylvia heeft meegedaan aan Special Forces VIPS en nu schittert ze in De Bachelorette, waar ze hoopt haar ware liefde te vinden. In het programma zien we hoe de mannen tegen elkaar strijden in Zuid-Afrika om Sylvia's hart te veroveren. Het liefdesavontuur is elke donderdag te zien op Videoland. We zijn benieuwd welke man de laatste roos zal bemachtigen.

New look

Sylvia ziet er altijd beeldschoon uit. Van haar haren, tot haar outfits en make-up. Haar bruine lokken heeft ze toch ingeruild voor een andere kleur. Gisteren deelde ze op Instagram de tekst ' ginger girl ', waarbij ze haar nieuwe look liet zien. Ze heeft haar haren rood geverfd. Het nieuwe haarkleur staat haar prachtig!