knipsel9 2

Throwback: zo zagen René en Annebel er vroeger uit

Looks14 feb 2023, 11:53 doorDominique Evers
Als je fan bent van Nederlandse realityprogramma's dan ken je dit koppel inmiddels wel: René Spoelstra en Annebel Visscher. Het stel heeft samen mee gedaan aan de ultieme relatietest en Annebel was te zien in het afgelopen seizoen van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Het stel gaat al jaren met elkaar en dit is te zien in de laatste Instagram-post van René.
knipsel9 2
Bron: @rene.spoelstra

De ultieme relatietest

In 2022 deden de lovebirds samen mee aan het Videoland-programma Temptation Island: Love or Leave. Het stel heeft deze ultieme relatietest doorstaan en René ging bij het laatste kampvuur zelfs op zijn knieën voor zijn Annebel. Omdat het aanzoek als een totale verrassing kwam, is het stel nog niet getrouwd en zijn ze volop aan het speculeren over hun dream wedding .
Het koppel is nog steeds happy together en dit was vandaag te zien op het Instagram-account van René.

Valentijn-post

Het is vandaag de veertiende van februari en dat heeft twee betekenissen. Het is Valentijnsdag én je Instagram-feed staat vol met foto's van koppels die aan hun volgers willen zien hoe blij ze met elkaar zijn. Ook René heeft dit gedaan, maar dan met een andere twist. "Happy Valentine. Numer one. Swipe naar links en raad hoeveel Valentijnsdagen we al gevierd hebben", luidt de caption.
Hij plaatst een reeks foto's op zijn Instagram-acccount. En je kan het al raden aan de caption, maar dit zijn foto's die terug in de tijd gaan. De eerste foto is erg recentelijk genomen en is een prachtplaatje. Als je vervolgens door swipet dan zie je foto's van elk jaar dat het stel samen Valentijnsdag heeft gevierd. En zoals Annebel reageert gaat het stel way back . We worden dus getrakteerd op een reeks oude foto's. Enne, ze zijn erg verandert in al die jaren. Op een positieve manier want ze hebben samen een enorme glow-up gehad.
knipsel8 3
Bron: @rene.spoelstra