fem fem 19 1

Met deze TikTok-hack zakt je strapless top nooit meer af

Looks26 mei 2023, 16:35 doorAngela Badstuber
Zakt jouw strapless top ook altijd af? We begrijpen dat het super vervelend is. Er zijn zoveel hacks om dit te voorkomen, maar de meesten werken niet. Natuurlijk weet TikTok weer raad. Met deze superhandige hack zakt je top nooit meer af.
fem fem 19 1
Bron: Pinterest

Strapless top

Dit item kan niet ontbreken in je kledingkast. We zien het item vaak voorbij komen en dat begrijpen we wel. Want deze top past overal bij. Het is vooral leuk voor in de zomer, maar het staat ook hartstikke prachtig tijdens een datenight. Ondanks dat het zo mooi staat, is er wel een klein nadeel. De top zakt heel vaak af. Best vervelend als je iedere keer moet opletten en het weer omhoog moet hijsen. Maarre, straks hoeft dat niet meer. Want TikTok heeft natuurlijk altijd geweldige life-hacks. Met deze TikTok-hack zakt jouw top nooit meer af.

TikTok-hack

Nu ben je vast benieuwd wat deze hack precies inhoudt. Het is heel simpel, want je hebt maar één ding nodig. En dat is steunkousenlijm, dat wordt natuurlijk vaak gebruikt om steunkousen op z'n plek te laten blijven. Maar dit geweldige product kan je dus ook gebruiken voor je strapless top. Breng wat lijm aan op je lichaam en druk vervolgens je topje aan waar je de lijm hebt aangebracht.
TikTokker @merelsomers kwam met deze hack. In de video hieronder legt ze uit hoe het precies werkt. Met deze hack kan je straks met een gerust hart dansen op een festival.
Niet alleen wij zijn erg onder de indruk van deze TikTok-hack, maar andere volgers ook. "Ge-wel-dig" en "Ik heb dit gelijk gekocht", klinkt het in de comments. Ga jij deze hack de volgende keer ook uitproberen?