untitled 14

Nieuwe trend incoming voor zomer 2023: de bermuda short

Looks25 mrt 2023, 10:45 doorAurora Ferrari
We know: het regent, het is koud én de zomer voelt nog zo ver weg. Gelukkig is het nooit te vroeg om zomerkleding in te kopen om alvast in de stemming te komen. Enne, je wil natuurlijk de eerste zijn die er trendy bij loopt wanneer de graden al een klein beetje oplopen. Daarom herintroduceren wij je de bermuda shorts die deze zomer weer helemaal back zijn!
untitled 14
Bron: Pinterest

Korte spijkerbroekjes < bermuda shorts

Vorig jaar maakte de bermuda short zijn comeback én dat allemaal dankzij trendsetter Bella Hadid. Ze zijn praktisch en modieus, wat wil je nog meer? Vergeet daarom die korte spijkerbroekjes én zeg hallo tegen de bermuda shorts. We zijn namelijk nog lang niet van deze broekjes af.
Daar zijn we stiekem wel blij om, want die strakke, korte billenknijpers van een spijkershorts zijn in anno 2023 niet meer te doen. Doe ons maar oversized en comfy!

Denim

De oud vertrouwde denim bermuda short is het perfecte item voor elke gelegenheid. Je speelt sowieso veilig wanneer je deze draagt. Enne, hier raken we never nooit op uitgekeken. Deze shorts zijn zó makkelijk te matchen, je kan gewoon niet de mist in gaan met deze cuties.
Ze zijn gelukkig ook overal te koop én je kunt ze zo duur maken zoals jij wil. Fijn, toch?

Casual

Voor de warmere dagen is een dunne bermuda short dé perfecte short deze zomer. Het is chique, maar casual at the same time: ook deze kun je dus eigenlijk áltijd dragen. Combineer het met een leuk topje én draag er een oversized blazer over wanneer het 's avonds afkoelt. Zo leuk!

Cargo

Voor een wat stoerdere look zijn deze cargo bermuda shorts deze zomer ook helemaal een vibe. Vorig jaar (en nu nog steeds) zien we dagelijks mensen cargobroeken dragen, waarom zouden we ze dan niet deze zomer ook mee nemen? Combineer het met een oversized hoodie of shirt én en draag er stoere sneakers bij.