fem fem 2024 04 08t195441757

Nostalgie: 6x zo zien jouw vroegere tv-crushes er tegenwoordig uit

Looks09 apr , 19:30 doorAurora Ferrari
We hebben het allemaal meegemaakt: een crush op de acteur van je favoriete televisieserie of film. De mannen waren toen gewoon zo verschrikkelijk knap en leuk om naar te kijken. Maarre, hoe zit dat nu? Did they age like fine wine of hebben hun genen ze bedrogen? Op de FEM FEM-redactie hebben we rondgevraagd wie, welke tv-crush had. Aan de hand daarvan hebben we 5 héle leuke mannen voor je op een rij gezet. Dit is hoe ze er nú uitzien.
fem fem 2024 04 08t195441757

1. James van der Beek (aka Dawson Leery uit Dawson's Creek)

Wie Dawson's Creek volgde, was smoor - en dan ook echt heftig - verliefd op acteur James van der Beek – ook wel bekend als Dawson Leery. Toen hij onze harten sneller liet kloppen was hij nog maar 20 jaar oud, en nu? James is alweer 47 jaar, is twee huwelijken verder en is vader van zes. Jup, drukke man dus. Acteren doet hij niet meer, maar dat begrijpen we ook wel met vier meiden en twee jongens in huis. Pff!

Toen:

Nu:

2. Dylan en Cole Sprouse (aka Zack en Cody Martin uit The Suite Life of Zack & Cody)

Wie kent ze niet? De tweeling Dylan en Cole Sprouse waren de sterren van The Suite Life of Zack & Cody toen ze nog maar 12 waren. En laten we eerlijk zijn: we vonden ze altijd heel erg knap. Ondanks dat de twee nu 31 jaar oud zijn, Dylan een diploma heeft in videogame-design en Cole in archeologie: ze acteren beide nog steeds. Dylan heb je onlangs nog voorbij zien komen in de filmreeks After en Cole voornamelijk in Riverdale .

Toen:

Nu:

3. Milo Ventimiglia (aka Jess Mariano uit Gilmore Girls)

Denk je aan een bad boy, dan denken wij meteen aan Jess Mariano uit Gilmore Girls . Jess werd gespeeld door Milo Ventimiglia en was destijds - en nu nog steeds - de droom van elk meisje. Hij is het perfecte voorbeeld van 'Ik haat iedereen, behalve jou'. Enne, dat is vrij sexy moeten we eerlijk zeggen. Milo was toen 23 jaar, maar is inmiddels alweer 46. Maar, maak je geen zorgen: once a hottie, always a hottie . Milo is dan wel ouder geworden, dat mooie koppie heeft-ie nog steeds. Helaas maak je geen schijn van kans, Milo is getrouwd met Amerikaans model Jarah Mariano. Maar, maak je geen zorgen, je kunt hem tegenwoordig bewonderen in de bioscoopfilm Land of Bad .

Toen:

Nu:

4. Zac Efron (aka Troy Bolton in High School Musical )

Mister Troy Bolton (gespeeld door Zac Efron) is de afgelopen jaren niet van de aardbodem verdwenen. Zac is na zijn debuut bij High School Musica l blijven acteren, en speelt veel verschillende rollen. Je zal hem nog vaak voorbij zien komen op het witte doek, en dat vinden wij allesbehalve vervelend. Zac was namelijk tijdens HSM (hij was toen 18) al knap, maar op zijn 36ste leeftijd weet hij ook weer onze harten te veroveren. Jeetje, wat een plaatje.

Toen:

Nu:

5. Chad Michael Murray (aka Tristan Dugray in Gilmore Girls )

Even terug naar Gilmore Girls, aangezien de mannen in deze serie gewoon *chefs kiss* zijn. Chad Micheal Murray die Tristan Dugray speelde, was ook dé ultieme bad boy. Maar, dan de kak-versie - en daar houden we wel van. Wat hij tegenwoordig doet? Hij acteert volop, en misschien heb je hem zelfs voorbij zien komen in een aantal films en series: Sullivan's Crossing, Riverdale, Mother of the Bride en Ted Bundy: American Boogeyman . Als je hem niet hebt herkend, dat ligt niet helemaal aan jou, Chad is namelijk allesbehalve identiek aan vroeger. Spoiler: wij moesten ook een paar keer kijken om zeker te weten dat hij het was.

Toen:

Nu:

6. Matt le Blanc (aka Joey Tribbiani in Friends )

Tot slot hebben we onze favoriet: Matt Le Blanc, die we ook kennen als Joey Tribbiani van Friends. Hij was vroeger al knap, en dat is-ie ook gebleven (als hij zijn baard een klein beetje trimt). Matt staat nu vooral bekend als de presentator van Top Gear en is daarnaast actief bezig op Instagram. Hij is gelukkig getrouwd met Melissa McKnight en heeft daarmee een prachtige dochter. Of Matt zijn knappe genen heeft behouden? Als het aan ons ligt wel. 'How you doin?'

Toen:

Nu: